Forró napok: Kamilla királyné meglepően rövid szoknyában vonult

2023. augusztus 31.
Kamilla királyné és férje, Károly is rendhagyó szettekben jelentek meg a néhány nappal ezelőtt tartott balmorali ceremónián. Mutatjuk a képeket!
Kamilla királyné egy majd’ 2 milliót érő karkötőben jelent meg egy eseményen

Kamilla királynétól megszokhattuk, hogy mindig az alkalomhoz illő, visszafogott szettekben mutatkozik: általában olyan darabokban, amik a kulcscsontját, a könyökeit és a térdeit is bőven takarják. A királyné most mégis egy viszonylag rendhagyó darabban jelent meg a néhány napja tartott balmorali ceremónián, melyen a királyi gárdát ünnepelték. A különleges alkalmon egyébként maga III. Károly is szokatlan öltözéket viselt: tradicionális, kockás skót szoknyát húzott, amihez a hagyományoknak megfelelően térdzoknit választott. 

Kamillára visszatérve, bár elsőre látszólag semmi különös nincsen a szettjében, sokan megjegyezték, hogy a királyné szinte sosem szokott ilyen rövid szoknyában megjelenni! Bár a darab természetesen még így sem mondható mininek, ha jól megnézzük Kamilla királyné szettjeit, egyértelműen látszik, hogy a legtöbbször ennél hosszabb darabokat választ.

Nem tudni, hogy Kamilla a forró napokra való tekintettel választotta-e a szoknyát, vagy csak szeretett volna Károlyéhoz passzoló kockás darabot, mindenesetre szerintünk egyértelműen jól állt neki a szokásosnál valamivel merészebb ruhadarab!

Forrás: Marie Claire Italy Fotó: Getty Images