Miranda Kerr a negyedik gyermekével várandós

2023. szeptember 02.
A népszerű modell, Miranda Kerr negyedik gyermekét várja. A hírt a közösségi oldalain jelentette be, és azt is elárulta, hogy ismét kisfiút hord a szíve alatt.
Miranda Kerr negyedik fiát várja

A szupermodell szeptember 1-én a Snapchaten jelentette be, hogy ismét várandós és férjével, a Snap Inc. vezérigazgatójával, Evan Spiegellel a harmadik közös gyermeküket várják. Miranda így már négy fiú édesanyja lesz, ugyanis Orlando Bloommal is van egy 12 éves fiuk, Flynn, akit nagy egyetértésben közösen nevelnek.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a 4-es számú babát” – írta a 40 éves Miranda egy poszt mellé, amelyen megmutatta pocakját is. A posztban azt is elárulta, hogy ismét kisfiúnak ad majd életet.

Miranda Kerr negyedik gyermekével várandós

Miranda Kerr negyedik gyermekével várandós

Az egykori Victoria’s Secret modell egy képet is megosztott négy pár tornacipőről, a poszthoz pedig csak ennyit írt: #fiú.

Miranda és férje, Evan 2017-ben házasodtak össze, és két közös gyermekük született, mindkettő fiú: Hart 5 éves, Myles pedig 3 éves. Miranda még 2013-ban vált el a színész Orlando Bloomtól, aki beleszeretett Katy Perrybe. A párnak szintén van egy közös gyermeke: a 4 éves Daisy Dove.

„Orlandóval és Katyvel együtt örülünk – mondta Miranda az ausztrál Vogue-nak 2022-ben. – Az első naptól kezdve, amikor Orlando és én úgy döntöttünk, hogy elválunk, azt mondtam: ‘Figyelj, bármit is csinálunk, Flynn szükségleteit helyezzük előtérbe, ne a sajátunkat. Így hozzuk meg a döntéseinket.”

Miranda azt is hozzátette: „Imádok anya lenni, és mindig is szerettem volna három fiút, szóval nagyon hálás vagyok, hogy három egészséges fiam van.”

Forrás: Page Six  Fotó: Getty Images, Instagram