Palvin Barbi mezítláb érkezett a Velencei Filmfesztiválra

2023. szeptember 02.
Először jelent meg nyilvánosan Palvin Barbi, mióta összeházasodtak Dylan Sprouse-szal. A Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén egyszerűen káprázatosan nézett ki.
Palvin Barbara Velencében

Az Armani szépségnagykövete először jelent meg nyilvánosan júliusban Magyarországon tartott esküvője óta. A 29 éves modell a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra érkezett, hogy részt vegyen Yorgos Lanthimos rendező Szegény párák című filmjének bemutatóján.

Barbi csupa mosoly volt, amikor a magas sarkúját a kezében szorongatva kiszállt a csónakból, és végigsétált a pallón. Imádjuk ezért!

Palvin Barbara mezítláb érkezett a Velencei Filmfesztiválra

Palvin Barbara mezítláb érkezett a Velencei Filmfesztiválra

A vörös szőnyegen, nem sokkal ezek után, szintén csak úgy ragyogott: testhezálló, fekete aszimmetrikus és combig hasított ruhát viselt, amelyet fekete gyöngyök szegélyeztek. Ékszereket egészen minimálisan viselt csak, a sminkje pedig, mint mindig, most is a természetes hatást hozta.

Palvin Barbi a vörös szőnyegen is csupa mosoly volt

Palvin Barbi a vörös szőnyegen is csupa mosoly volt

Palvin Barbi csodásan nézett ki Velencében

Palvin Barbi csodásan nézett ki Velencében

Barbi nem először vesz részt a Velencei Filmfesztiválon, a szupermodellt tavaly is látták kéz a kézben sétálni akkori vőlegényével a  vörös szőnyegen. Az eseményen Palvin fekete flitteres ruhát és elegáns frizurát viselt, míg a 31 éves Sprouse klasszikus szmokingban volt.

Adam Driver is részt vett a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, a most debütáló Ferrari című filmben az idei év végén láthatja moziban a magyar közönség.

@marieclairehun Adam Driver megérkezett a 80. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegére. A most debütáló Ferrari című filmben az idei év végén láthatja moziban a magyar közönség. #adamdriver #venice #venicefilmfestival #fyp #foryoupage #magyartiktok ♬ Feeling Good - Michael Bublé

Forrás: People Fotó: Getty Images