Válik Joe Jonas és Sophie Turner – rengeteg szakítást hozott az idei nyár

2023. szeptember 04.
A sztárok élete sem mindig csak móka és kacagás.
Válik Joe Jonas és Sophie Turner - rengeteg szakítást hozott az idei nyár

Vége

Hét év együttlét és négyévnyi házasság után válik Sophie Turner és Joe Jonas. A TMZ szerint a sztárpár fél éve problémákkal küzd, az énekes emberei pedig már két válóperes ügyvéddel is konzultáltak. A Trónok harca sztárja és férje 2016-ban találkoztak először. Egy évvel később eljegyezték egymást, amit egy 2019-es esküvő és két gyerek követett, akikről jelenleg Jonas gondoskodik. Viszont nem ők az egyetlenek Hollywoodban, akik számára szakítást hozott a nyár.

Britney Spears és Sam Ashgari

2022-es lagzijuk után a múlt hónapban máris véget ért Britney Spears és Sam Asghari kapcsolata, mivel a Ashgari hűtlenséggel és bántalmazással vádolja az énekesnőt. Sokáig egyikük sem kommentálta a történteket, de az elég hamar kiderült, hogy a férj meg akarja támadni az esküvő előtt kötött házassági szerződést, és tartásdíjat is követel a sztártól.

Natalie Portman és Benjamin Millepied

11 év házasság után augusztusban Natalie Portman és Benjamin Millepied útjai is különváltak. Júniusban már több pletyka is keringett azzal kapcsolatban, hogy Millepiednek viszonya lehet Camille Étienne klímaaktivistával, ami csak még gyanúsabb lett, miután Portmant augusztus elején a jegygyűrűje nélkül fényképezték le. A hírek szerint a színésznő nagyon megalázónak érezte a történteket, de hajlandó volt még egy próbát tenni, hogy férjével újjáépítsék a megtört bizalmat, és dolgozzanak a házasságukon. Nos, úgy tűnik, ez nem sikerült.

Válik Joe Jonas és Sophie Turner - rengeteg szakítást hozott az idei nyár

Ariana Grande és Dalton Gomez

2020 februárjában a rajongók meglepődve értesültek Ariana Grande és Dalton Gomez ingatlanügynök kapcsolatáról. Miután majd’ másfél évnyi randizást követően 2021 májusában összeházasodtak és imádtak cuki közös fotókat posztolni, az énekesnő Wimbledonban a jegygyűrűje nélkül jelent meg. Hamarosan kirobbant a válásukról szóló hír, de csak augusztusban jelentették be hivatalosan, hogy elváltak és mindent megtesznek azért, hogy jó barátok maradhassanak.

Sofia Vergara és Joe Manganiello

Hat év házasság után Sofía Vergara és Joe Manganiello is válnak. A történetről egy közös nyilatkozatot adtak ki, amelyben leírták, hogy nehéz döntést hoztak, és két olyan emberként, akik nagyon szeretik egymást és törődnek a másikkal, szeretnék, ha a sajtó tiszteletben tartaná a magánéletüket. A két sztár 2015-ben házasodott össze, a válásukról szóló hírt pedig idén júliusban jelentették be.

Válik Joe Jonas és Sophie Turner - rengeteg szakítást hozott az idei nyár

Ricky Martin és Jwan Yosef

Ricky Martin és Jwan Yosef hat év házasság után július elején jelentették be válásukat. „Úgy döntöttünk, hogy a házasságunkat szeretettel, tisztelettel és a gyerekek méltóságára vigyázva zárjuk le” – adták hírül közös nyilatkozatukban. A Puerto Ricó-i szupersztár és a szír-svéd művész 2015-ben kezdett randizni. Három évvel később házasodtak össze, és négy közös gyereket nevelnek: Luciát (4), Rennt (3) és a 14 éves ikerpárt, Matteót és Valentinót.

Forrás: L’Officiel, Fotó: Getty Images