5 intő jel, hogy a szakítás elkerülhetetlen

2023. május 08.
Sokan élnek tagadásban ahelyett, hogy szembenéznének a csúf igazsággal: ha az alábbi felsorolásban magadra ismersz, kár tovább húznod a szakítást.
5 intő jel, hogy a szakítás elkerülhetetlen

Nem vagy boldog a kapcsolatban, és nem is hiszed, hogy jobb lesz

Olyan valakivel élsz kapcsolatban, akiről úgy érzed, hogy nem ad neked annyit, amennyit te adsz neki? Ha boldogtalannak érzed magad, és úgy gondolod, a helyzet nem fog változni, a kapcsolatotok/házasságotok valószínűleg válással fog végződni.

Rendszeres a megcsalás a kapcsolatotokban

A rendszeres hűtlenség azt jelzi, hogy valami nagyon egészségtelenül működik egy kapcsolatban. A megcsalás gyakran a már meglévő, súlyos problémák tüneteként jelentkezik, amelyek végül nagy eséllyel egy csúnya szakításban csúcsosodhatnak ki. 

Rossz érzés tör rád, ha arra gondolsz, mellette kellene leélni az életedet

Nagyon rossz, szinte émelyítő érzés lesz a gyomrodban, ha arra gondolsz, hogy együtt sétálsz a pároddal az oltár elé? Ez egy elég erős intő jel… Ha úgy érzed, hogy hatalmas hibát követnél el, ha hosszú távon a kapcsolatban maradnál, hallgass az ösztöneidre!

A barátaitok szerint szakítanotok kellene

A külső szemlélők sok esetben sokkal objektíven tudják szemlélni a dolgokat, és hamarabb észreveszik, ha valami nem úgy működik, ahogy kellene. Ha tehát a barátaid rendszeresen arra figyelmeztetnek, hogy a pároddal valami nincs rendben, hogy a kapcsolatotok nem egészséges, lehet, érdemes lenne rájuk hallgatnod.

Megkönnyebbülést érzel, ha a párod nincs a közeledben

Ez bizony egy elég biztos jele annak, hogy nektek nem kellene már együtt lennetek. Ha már nem érzitek jól magatokat egymás társaságában, ugyan mi értelme van tovább húzni a dolgot?

Fotó: Getty Images, Forrás: Yourtango