Drew Barrymore a világ legjobb szülinapi ajándékát kapta Keanu Reevestől

2021. december 24.
Drew Barrymore minden idők legjobb ajándékát kapta tizenhatodik születésnapjára kollégájától, Keanu Reevestől: a színész megjelent a születésnapi partiján, és egy meglepetésútra vitte.

A Mátrix sztárja a The Drew Barrymore Show keddi epizódjának vendége volt, ahol a házigazdával közösen idéztek fel egy harminc évvel ezelőtti különleges pillanatot. A két színész 1986-ban találkozott először a Látogatás Játékországban című film forgatása közben, amikor Barrymore még csak 11 éves volt.

„Elmesélhetem az egyik közös élményünket? – kérdezte a színésznő Keanu Reevest, majd egyből bele is vágott: – Éppen a 16. születésnapomat ünnepeltem egy klubban, és egyszer csak te is megjelentél. Én így emlékszem, de ha van valami hozzáfűznivalód vagy te máshogy emlékszel, akkor kérlek szólj. Besétáltál, megragadtad a kezemet, kivittél a klubból, és felültettél a motorodra. Még soha nem száguldottam olyan gyorsan az életemben, mint akkor.”

„Életem legjobb útja volt. Szabadnak éreztem magam. Annyira szabad ember voltam. Ebből a pillanatból csak arra emlékszem, hogy szerettem élni és nagyon boldog voltam. Szerintem ez nagyon fontos, mert minél idősebbek leszünk, annál nehezebben érezzük ezt” – folytatta a színésznő.

Ezután a színésznő felállt, és körbeugrált a színpadon: „Szó szerint ugrálva mentem vissza a buliba. Nem is úgy gondoltam rá, mint egy édes 16-ra, de rájöttem, hogy nem is lehetett volna édesebb annál, minthogy felülsz a motorra, és megérted, mi a szabadság” – utalt a színésznő arra, hogy az Egyesült Államokban a fiatalok tizenhatodik születésnapját sweet 16-nek, azaz édes 16-nak hívják, amit általában hatalmas buli keretében ünnepelnek meg.

A színész nem igazán emlékezett erre a különleges eseményre, de Drew Barrymore számára bizonyára emlékezetes volt, hiszen egy tavalyi interjúban is elmesélte a történetet. Úgy tűnik, hogy a színésznő igazi rajongó típus: két hónapja például a Tonight Show felvétele közben találkozott az olasz Måneskin rockzenekar tagjaival, és annyira izgatott lett, hogy a TikTokon is megosztott erről egy rövidke videót.

Azonban nem Drew Barrymore az egyetlen hollywoodi sztár, aki Keanu Reevesszel való barátságáról mesélt mostanában. Nemrég Sandra Bullock árulta el, hogy a színész egyszer csak megjelent az otthonában pezsgővel és szarvasgombával, hogy a színésznő először próbálhassa ki őket.

Forrás: Vanity Fair, Insider

Olvass tovább!