Harry herceg megtörte a csendet: békülni szeretne családjával

2023. január 02.
Megdöbbentő őszinteséggel és részletességgel mesél családi kapcsolatairól Harry herceg friss, 90 perces interjújában. A brit királyi család tagja sérelmeiről és vágyairól is kendőzetlenül beszélt.

Netflixes dokusorozatuk után és január 10-én megjelenő életrajzi könyve előtt még egy nagy dobással sokkolja a világot Harry herceg. A brit királyi család tagja 90 perces interjút adott ITV News riporterének, Tom Bradbynek, amelyben szokatlan őszinteséggel beszélt családjához fűződő viszonyáról. A másfél órás beszélgetés csak vasárnap kerül adásba, de már az alig 20 másodperces előzetes is megdöbbentően nyíltnak tűnik.

harry-herceg-memoar-kiralyi-csalad

Bár Harry herceg már a sorozatban is rengeteg kemény állítást megfogalmazott a királyi család működéséről, az előzetesben nyíltan kimondta, hogy a szakadásnak „nem kellett volna megtörténnie”, és hogy „intézmény helyett családra vágyott volna”. Azt is hozzátette, a királyi család valamiért ragaszkodik hozzá, hogy őt és feleségét, Meghan Markle-t tűntessék fel bűnösként, és hogy a családja felől semmilyen lépés nem érkezett a békülésre.

Harry herceg a klip végén azonban kijelenti, szeretné visszakapni apját és testvérét. A Harry: The Interview című műsorban valószínűleg bővebben is kifejti majd ezeket, de jó eséllyel botrányosnak ígérkező memoárjából is számíthatunk majd néhány leleplezésre.

Forrás: The Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!