Jennifer Lopez szexi fehérneműs fotóihoz pulzuscsökkentő kell

2023. október 19.
Az 54 éves Jennifer Lopez pazar pezsgőszínű fehérneműkben mutatta meg tökéletes alakját, az internet pedig nem tud betelni a látvánnyal!
Jennifer Lopez 3:2

Jennifer Lopez újra és újra bebizonyítja, hogy még 54 évesen is bombasztikus formában van: láthattuk mostanában apró tangabikiniben és mélyen dekoltált hercegnőruhában is, de szinte bármit húz fel, lenyűgözően fest benne. A Jenny from the block énekesnője ezúttal a népszerű fehérneműmárkával, az Intimissimivel karöltve készített csodás fotósorozatot, ahol meseszép pezsgőszínű darabokban pózol.

Jennifer Lopez egyrészt egy különleges, gyöngyös részlettel díszített, harisnyatartós szettet visel, amit földig érő köntössel egészített ki. Ez a merész, a bugyirészen éppen csak a szeméremdombot takaró darab nagyon jól kiemeli az énekesnő izmos hasát és kidolgozott formáit, miközben a melltartó szépen hangsúlyozza dekoltázsát. Ezenkívül bemutat még egy enyhén áttetsző, ultraszexi bodyt is, ami nőies stílusával szintén nagyon passzol J.Lóhoz.

Ha éppen nem szexi darabokban feszít, Jennifer Lopez leginkább a családjával tölti az időt: romantikus programokat csinál Ben Affleckkel vagy épp lányával látogat bolhapiacra.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images