Matthew Perry a halála előtt hátborzongató utolsó fotót osztott meg az Instagramon

2023. október 29.
Matthew Perry egy hátborzongató fotót osztott meg az Instagramon mindössze 5 nappal azelőtt, hogy tragikus módon belefulladt a jakuzzijába.
Aggódnak a rajongók a Matthew Perryről készült legfrissebb fotók láttán

Az 54 éves korában elhunyt Mattew Perry öt nappal a halála előtt abból a jakuzziból készített fotót az Instagram-oldalára, amiben aztán később vízbe fúlva találták. 

„Ó, a meleg víz örvénylése jólesik. Én vagyok Mattman” – írta a Jóbarátok színésze az Instagramon közzétett fotó mellé. A képen Perry a jakuzzi egyik sarkában ülve látható, fejhallgatóval a fején. A színész nyugodtnak tűnt, miközben a holdfényes égboltot nézte. Ez volt az utolsó fotó, amit a világszerte rajongott színész megosztott, mielőtt szombaton, 54 évesen tragikusan elhunyt.

A TMZ-nek nyilatkozó források szerint a mentők azután siettek a színész Los Angeles-i otthonához, hogy bejelentést kaptak egy szívmegállásról. Miután megérkeztek az otthonába, a mentők állítólag a jacuzziban találták Perryt. A rendőrség a hírek szerint nem talált kábítószert a helyszínen, és úgy vélik, hogy nem történt bűncselekmény sem.

Később az is kiderült, hogy Perry két órán keresztül pickleballozott, mielőtt aznap este hazafelé vette az irányt. Hazaérve a színész elküldte az asszisztensét egy megbízásra, majd két órával később a visszatérő alkalmazott találta meg az élettelen színészt, és hívta rögtön a 911-et. 

Forrás: Pages Six, Fotó: Getty Images