Jennifer Aniston megmutatta ősz hajtincseit – így is ragyog az 54 éves sztár

2023. június 06.
A Jóbarátok sztárja egy friss Instagram-videóban mutatta meg ezüstös hajtöveit, amit látszólag szégyenkezés nélkül vállal. Szerencsére ma már nem ő az egyetlen!
Jennifer Anistont rózsával lepte meg volt férje: Vajon újra összejöttek?

Jennifer Aniston haja túlzás nélkül legalább annyira híres, mint maga a színésznő: a Jóbarátok sikerével a „Rachel” nemcsak népszerű, de ikonikus frizurává vált, amit rengeteg nő viselt (és visel még ma is). Az 54 éves színésznő hajára a sorozat végével sem érkezhetett panasz, így talán nem véletlen, hogy Aniston éppen hajápolási márkát alapított. Jennifer Aniston most egy friss Instagram-videóban mutatta meg a LolaVie márka legújabb ápoló termékét, és emellett ősz hajtöveit is felfedte! A színésznő látszólag nem pironkodik az ezüstös tincsek miatt és természetesen nem is kell neki, hiszen így is gyönyörűen ragyog:

Szerencsére ma már távolról sem Jennifer Aniston az egyetlen, aki őszintén vállalja ősz haját! Mutatjuk azokat a sztárokat, akik büszkén megmutatják a világnak ezüstös tincseiket, ezzel is hozzájárulva a nők öregedése körüli tabuk lebontásához.

Helen Mirren nemcsak azt mutatta meg, hogyan lehet az ősz hajat elegánsan és büszkén viselni, de azt is, hogy az ősz frizura is lehet szexi és hosszú.

helen-mirren-cannes-hosszu-haj

Jane Fonda először nem máshol, mint az Oscar-gálán vállalta be menő fazonra vágott, rövid ezüst haját.

Jane Fonda azt gondolta, hogy nem éri meg a 30 évet

Diane Keaton ikonikus szőkeségét egy ideig stílusos melírra cserélte, egy ponton azonban elengedte, és hagyta, hogy természetes ősz haja ragyogjon. 

Diane Keaton

Mi már annyira megszoktuk – és megszerettük – Jamie Lee Curtis vagány ősz pixie-jét, hogy szinte nem is emlékszünk rá, milyen volt más hajszínnel.

Jamie Lee Curtis megható posztban reagált az Oscar-jelölésre

Meryl Streep már Az ördög Pradát visel kegyetlen főszerkesztőjeként is bebizonyította, hogy az ősz haj nagyon is lehet menő – szerencsére ezt a való életben sem gondolja másképp.

meryl streep

Dús, göndör haja Andie MacDowell védjegye lett, és a természetességre törekvő színésznő nem akarja festékkel takargatni az őszülést sem.

Bár Sarah Jessica Parker alapvetően még nem mondott le szőkeségéről, azért időről időre megmutatja természetes, ősz haját is!

Sarah Jessica Parker

A természetesség szexi, de persze mindenkinek magának kell megküzdenie változó külseje elfogadásával. Ha szeretnéd megtudni, milyen különleges melírozási technikával lehet finomítani az őszülésbe való átmenetet, olvasd el ezt a cikkünket is.

Forrás: People Fotó: Getty Images