Jennifer Aniston évek óta rettegett Matthew Perry halálától

2023. november 02.
A Jóbarátok minden szereplőjét megrázta Matthew Perry halálának híre, de talán a leginkább Jennifer Anistont, aki állítólag már 20 éve rettegett a tragédiától.

Az egész sztárvilág gyászolja Matthew Perryt, aki néhány napja alig 54 évesen elhunyt – valószínűleg fulladás miatt, ami a saját jacuzzijában történhetett. Természetesen a Jóbarátok sztárjai is megemlékeztek a színészről, köztük Jennifer Aniston is, aki köztudottan nagyon közel állt Matthew Perryhez.

Anistonnak annyira fontos volt Perry, hogy amikor annak idején felmerült, hogy a színész talán nem tud részt venni a Jóbarátok Reunion felvételén, a Rachelt alakító színésznő kikötötte, hogy nélküle ő sem megy el. Jennifer Aniston korábban is könnyek között beszélt Matthew Perry ismert függőségi problémáiról – egy barátja szerint „senki nem hullajtott annyi könnyet Perryért, mint Aniston”.

A színésznőhöz közeli forrás azt mondta, bár Jennifer őszintén azt gondolta, Matthew Perry már egy ideje felépült és kiegyensúlyozott életet él, a szíve mélyén „már 20 éve rettegett ettől a pillanattól”. Jennifer Aniston mindig szeretett volna segíteni kollégáján, ezért nagyon megrázta a hír – függetlenül attól, hogy csak egy szerencsétlen balesetről van-e szó, vagy valamilyen szer is állt az eset hátterében.

Forrás: Mirror Fotó Getty Images