Megdöbbentő vallomás: Billie Eilish sosem érezte magát igazán lánynak

2023. november 14.
Az énekesnő a szexualitásáról és az önkifejezésről beszélt a Varietynek.
Megdöbbentő vallomás: Billie Eilish sosem érezte magát igazán lánynak

Billie Eilish a Variety legújabb számának címlapsztorijában beszélt arról, hogy „fizikailag vonzódik” a lányokhoz, és hogy soha nem érezte magát igazán lánynak. A jelenleg 21 éves énekesnő tinédzserkora óta a média figyelmének kereszttüzében van, de most beszélt először őszintén az érzéseiről.

A sztár elárulta, hogy egyszerre fél a nőktől és vonzódik hozzájuk, és sokáig küzdött azért, hogy lányos lánynak érezze magát. „Soha nem éreztem igazán, hogy nagyon jól tudnék kapcsolódni a lányokhoz” – mondta a Varietynek.

„Annyira szeretem őket” – folytatta az énekesnő. „Szeretem őket, mint embereket. Emberként vonzódom hozzájuk. Igazán vonzódom hozzájuk… fizikailag vonzódom hozzájuk. De nagyon megrémülök tőlük, a szépségüktől és a jelenlétüktől.”

Eilish is elárulta, még mindig küzd női identitásával. „Sosem éreztem magam nőnek, őszintén szólva” – mondta a Grammy-díjas sztár. „Soha nem éreztem magam kívánatosnak. Soha nem éreztem magam nőiesnek. Meg kell győznöm magam arról, hogy én egy csinos lány vagyok. Nőként azonosítom magam meg ilyesmi, de sosem éreztem magam igazán lánynak.”

Forrás: Billboard, Fotó: Getty Images