Mark Wahlberg elköltözött Los Angelesből, hogy a gyerekeinek jobb élete legyen

2022. október 14.
A színész úgy érezte, családjának sokkal jobb, ha szedik a sátorfájukat, és elköltöznek az álomgyár közeléből.

Mark Wahlberg a CBS The Talk című show-jának keddi epizódjában beszélt az egyik legnagyobb kihívásról, amivel szembe kellett néznie, miközben próbált egyensúlyt teremteni karrierje és a családi élet között. A színésznek és feleségének, Rhea Durhamnek négy gyermeke van, a 18 éves Ella, a 16 éves Michael, a 13 éves Brendan és a 12 éves Grace, akiknek a Transformers sztárja a legjobbat akarja.

mark-wahlberg-los-angeles-gyerek-elet

„Szeretnék otthonról dolgozni. Sok évvel ezelőtt Kaliforniába költöztem, hogy színészkedjek, és az ott tartózkodásom alatt csak néhány filmet forgattam. Szóval szeretnék jobb életet biztosítani a gyerekeimnek, hogy megvalósíthassák az álmaikat, hogy a lányom lovas lehessen, a fiam kosárlabdázó, a kisebbik fiam golfozó” – mondta a színész.

A sztár idén júliusban vásárolt egy házat 15,6 millió dollárért a nevadai Summerlinben Las Vegas mellett, és már ott is hagyta 87,5 millió dollárt érő Beverly Hills-i kastélyát, amiben 12 hálószoba és 20 fürdőszoba, házimozi, borospince, golf- és teniszpálya, gördeszkapark és egy vendégház is található.

A színész nagyon lelkes lett a költözéstől, egy új stúdiót is szeretne építeni, illetve tervei között szerepel az is, hogy cipőgyárat építsen a Municipal nevű sportruházati cégnek, amelynek társalapítója lett 2019-ben. „Nagyon izgatott vagyok a jövő miatt” – árulta el Wahlberg, hozzátéve, hogy ez egy új kezdet a gyerekeinek, ahol rengeteg új lehetőségük lesz.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!