Emma Watson melltartót villantott a vörös szőnyegen, de még így is nagyon elegáns volt

2023. november 27.
Emma Watson egyszerre volt szexi és kifejezetten elegáns a vasárnapi filmpremieren.

Emma Watsont nem gyakran látni mostanság a vörös szőnyegen, vasárnap azonban kivételt tett, mikor részt vett a We Dare To Dream című film premierjén Londonban. A 33 éves Harry Potter-sztár hihetetlenül elegánsan nézett ki fekete nadrágkosztümjében, amelynek zakója olyan mélyen dekoltált volt, hogy megvillant alóla a színésznő különlegesen dizájnolt melltartója. 

Watson, aki az UN Women nevű szervezet jószolgálati nagykövete, Malala Yousafzai, Nobel-békedíjas pakisztáni születésű emberjogi aktivista és Waad Al-Kateab rendező társaságában pózolt a kamerák előtt.

Emma Watson melltartót villantott a vörö szőnyegen, de még így is nagyon elegáns volt

Emma Watson melltartót villantott a vörös szőnyegen, de még így is nagyon elegáns volt

A We Dare to Dream című dokumentumfilm a menekült olimpiai csapat történetét követi nyomon a 2020-as játékokon. Angelina Jolie és John Legend a projekt executive producerei.A film hivatalos honlapján található szinopszis szerint: „A film feltárja életüket és reményeiket, miközben arra készülnek, hogy a a világ előtt versenyezzenek, bemutatja a családjukat, otthonukat és szülőföldjüket elhagyni kényszerülő fiatalok tüzét és lendületét, hogy a semmiből új életet építsenek.”

Emma Watson a nők jogainak és a nemek közötti egyenlőségnek a szószólója, 2014-ben kinevezték az ENSZ női jószolgálati nagykövetévé.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images