Sosem vállalták fel, de ezek a sztárok őrülten szerelmesek voltak egymásba

2023. december 26.
A rajongók legalábbis meg vannak róla győződve, hogy biztosan volt köztük valami…
Jennifer Aniston titkos szerelem

A rajongónk szemében mindig gyanús, ha két sztár között a képernyőn túlságosan is jól működik a kémia. Ilyenkor szoktak elindulni a pletykák és különféle elméletek arról, hogy biztosan a való életben is összejöttek, vagy legalábbis fülig egymásba zúgtak. Nos, az alábbi sztárpárok sosem tették hivatalossá a kapcsolatukat, de a fél világ megvolt róla győződve, hogy őrülten egymásba szerettek…

 

Jennifer Aniston és David Schwimmer titkos szerelme a Jóbarátokban

David Schwimmer és Jennifer Aniston bevallotta, hogy a forgatás idején titokban tényleg szerelmesek voltak egymásba

David Schwimmer és Jennifer Aniston bevallotta, hogy a forgatás idején titokban tényleg szerelmesek voltak egymásba

A Jóbarátok rajongói 10 évadon keresztül vártak arra, hogy Ross és Rachel kapcsolata végre a valóságban is megtörténjen… Mindhiába. Jennifer Aniston és David Schwimmer hivatalosan sosem jártak egymással, pedig – mint ahogy később a reunionon kiderült – annak idején tényleg voltak közöttük érzelmek. A két sztár bevallotta, hogy a forgatás idején titokban tényleg szerelmesek voltak egymásba, de valahogy sosem jöttek össze, mert az egyikük mindig valaki mással randizott.

Zendaya és Jacob Elordi titkos szerelme az Eufóriában

Zendaya és Jacob Elordi 2019 óta szerepeltek együtt az Eufória című sorozatban, a rajongók pedig nagyjából 2021-ig pletykáltak a kettőjük állítólagos szerelméről. A híresztelésnek végül az vetett véget, amikor Zendaya és Tom Holland nyilvánosságra hozta a kapcsolatát. A rajongóknak egyébként ebben az esetben tényleg jó oka volt azt feltételezni, hogy Elordi és Zendaya között van valami, a két sztár ugyanis a forgatáson kívül is rengeteg időt töltött együtt.

Többször lencsevégre kapták őket különböző éttermekben vacsorázás közben, de voltak együtt nyaralni is Ausztráliában és Görögországban. Ha ez nem lenne elég, Zendaya 2020-ban egy díjátadón a köszönőbeszédében a legjobb barátjának nevezte a színészt.

Lady Gaga és Bradley Cooper a Csillag születikben

Sztárok, akiknek már rég össze kellett volna jönniük

Lady Gaga és Bradley Cooper olyan volt a színpadon, mint akik tényleg fülig szerelmesek egymásba

Máig nem derült ki, hogy vajon tényleg kialakult-e valami Lady Gaga és Bradley Cooper között a Csillag születik című film forgatása közben, de hogy elképesztően jól működött köztük a kémia mind a filmvásznon, mind a való életben, az tagadhatatlan. A pletykákra csak rátett még egy lapáttal a páros ikonikus Oscar-előadása is, ami közben Lady Gaga és Bradley Cooper olyan volt a színpadon, mint akik tényleg fülig szerelmesek egymásba.

Az ő esetük egyébként azért is nagyon gyanús volt, mert Lady Gaga pont néhány nappal az Oscar előtt szakított a vőlegényével, Christian Carinóval, ráadásul az Oscar után nem sokkal a színész is szakított a barátnőjével, Irina Shaykkal. Minden adott volt hozzá, hogy felvállalják végre a kapcsolatukat, a nagy egymásra találás azonban elmaradt.

Tom Felton és Emma Watson titkos szerelme a Harry Potterben

Sztárok, akiknek már rég össze kellett volna jönniük

Tom Felton és Emma Watson a Harry Potter forgatásának idején titokban tényleg bele voltak egymásba zúgva

Ez is olyan szerelem volt, amit tényleg nem csak a rajongók képzeltek, a két sztár ugyanis nem is olyan régen bevallotta, hogy a Harry Potter forgatásának idején titokban tényleg bele voltak egymásba zúgva. Tavaly az egyik kollégájuk, Evanna Lynch is kikotyogott néhány infót a két színész egykori kapcsolatáról. Lynch a Harry Potter-filmekben Lunát alakította és elmondása szerint mind a nyolc rész forgatása alatt tombolt a kémia Tom Felton és Emma Watson között.

Mint mondta, egyszerűen nem lehetett nem észrevenni, hogy mennyire odavolt egymásért a két színész. Ezek után tényleg nem tudjuk megérteni, hogy miért? Miért nem jöttek végül soha sem össze?

Dakota Johnson és Jamie Dornan titkos szerelme Az ötven árnyalat-filmekben

A két színésztől temérdek rajongói teória keringett Az ötven árnyalat-trilógia forgatása idején

A két színésztől temérdek rajongói teória keringett Az ötven árnyalat-trilógia forgatása idején

Dakota Johnsonról és Jamie Dornanról temérdek rajongói teória keringett Az ötven árnyalat-trilógia forgatása idején. Annyira hihetően formálták meg Anastasia és Christian Grey karakterét, hogy mindenki azt várta, mikor fogják végre bejelenteni, hogy a valóságban is egymásba szerettek. Egy időben még olyan hírek is felröppentek, hogy Jamie Dornan felesége már a válást fontolgatta a színész hűtlensége miatt… Hogy igaz volt-e bármi a pletykákból? Valószínűleg sosem fog kiderülni.

Fotó: Getty Images