Britney Spears nyitott arra, hogy rendezze kapcsolatát az édesanyjával

2024. január 02.
Britney Spears évek óta rossz kapcsolatot ápol a családjával, még a több békülési kísérlet ellenére is. Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő készen áll rendezni az édesanyjával való kapcsolatát.
Britney Spears és Lynne Spears

Britney Spears és szülei „csatározásának” szinte az egész világ a szemtanúja volt. Az énekesnő már évek óta rossz kapcsolatot ápol a családjával, akik elmondása alapján nemcsak pénzügyi, hanem jogi kontroll alatt is tartották. A tavalyi évben azonban váratlan fordulat vette kezdetét, hiszen hosszú évek után Britney hajlandó volt újra találkozni édesanyjával, amiből úgy tűnt, hogy mégsem lett happy end. 

Britney azzal vádolta a családját, hogy kidobták édesanyja otthonában tárolt holmijait, köztük a gyerekkori játékait, illetve három év írását. Lynne Spears nyilvános üzenetben reagált. 

Nem tudom, ki mondta neked, hogy megszabadultam a babáidtól és a naplóidtól, de soha nem tennék ilyet! Kegyetlen lenne, mert tudom, hogy milyen sokat jelentenek neked. Számomra is különlegesek a gyűjtésükkel eltöltött évek miatt. Természetesen még mindig megvannak a dolgaid, és szívesen elküldöm, ha szeretnéd. Kérlek jelezd, szeretlek!” – írta egy Instagram-bejegyzésben. 

Bár úgy tűnt, hogy viszonyuk nem fog javulni a közeljövőben, az US Weeklynek nyilatkozó forrás szerint az énekesnő nyitott lenne arra, hogy kibéküljön édesanyjával, azonban nem szeretni bármit is elsietni. 

Britney megérti, hogy az anyja szerette volna, ha meglátogatja karácsonykor, de úgy érezte, túl korai lenne. Nyitott a Lynne-nel való kapcsolatának javítására, de azt szeretné, ha a dolgok természetesen alakulnának. Nem szeretne semmit erőltetni.

Forrás: Us Weekly Fotó: Getty Images