Bruce Willis lánya szívszorító fotót posztolt ágyban fekvő apjával

2024. január 02.
A 32 éves Scout LaRue Willis megható, intim képet osztott meg édesapjáról, Bruce Willisről aki már jó ideje küzd egyre súlyosbodó demenciájával.
Bruce Willis családja fél, hogy bármelyik nap az utolsó lehet a színész számára

Amióta Bruce Willisről kiderült betegsége, sokan aggódunk az állapotáért. Szerencsére azért időnként napvilágot látnak családi fotók a színészről: hálaadás napján is mindenki a családfő köré gyűlt, felesége, Emma Heming szívmelengető fotót osztott meg a színészről.

Ezúttal Bruce Willis lánya, a 32 éves Scout LaRue Willis tett közzé egy intim, szívszorító képet a filmsztárról: a fotón Bruce Willis egy ágyban fekszik, lánya gyengéden odabújik hozzá, Willis pedig két kezével fogja közre Scout arcát.

Itt lehet megnézni a gyönyörű, keserédes apa-lánya pillanatot:

Bár a család igyekszik tájékoztatni a nagyközönséget Bruce Willis állapotáról, egyelőre senki nem tudja pontosan, mi lehet a színésszel. Egy barátja, Glenn Gordon Caron tavaly azt mondta, a „nyelvi készségek már nem állnak a színész rendelkezésére”, egy névtelen informátor pedig néhány hete úgy fogalmazott, a család retteg tőle, hogy bármelyik nap „az utolsó lehet” Willis számára.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images