Bruce Willis felesége szívszorító fotókat posztolt 16. évfordulójuk alkalmából

2023. december 28.
A család korábban azt nyilatkozta, hogy attól tartanak, demenciája miatt bármelyik nap az utolsó lehet a színész számára.
Bruce Willis felesége szívszorító fotókat posztolt 16. évfordulójuk alkalmából

Bruce Willis felesége, Emma Heming egy kedves bejegyzést osztott meg Instagram-oldalán, hogy köszöntse férjét 16. évfordulójuk alkalmából. „16 év ezzel a különleges férfival” – írta a 45 éves modell a két képhez, amin ölelkeznek és puszilgatják egymást. „Az iránta érzett szeretetem és imádatom csak egyre nagyobb lesz.”

Heming a fotókat több mint egy hónappal azután tette közzé, hogy bevallotta, bűntudattal küszködik a 68 éves Willis frontotemporális demencia-diagnózisa miatt, mivel tudja, hogy számukra rendelkezésre állnak olyan erőforrások, amelyek sokaknak nem.

„Amikor a sajtó figyelmét felkelti, amit a családunk történetéről megosztok, tudom, hogy sok ezer elmondatlan, nem meghallgatott történet van, amelyek mindegyike együttérzést és aggodalmat érdemel” – fogalmazott a sztár felesége.

Willis családja 2022 márciusában jelentette be, hogy a színész visszavonul, miután először afáziát diagnosztizáltak nála. Egy évvel később érkezett a hír, hogy a betegség frontotemporális demenciává fejlődött.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images