Katalin hercegné ezért csökkentette felére a ruhákra szánt kiadásait

2024. január 04.
Katalin hercegné a tavalyi évben is számos egyedi ruhában tündökölt, azonban az előző évhez képest jelentősen lecsökkentette ruháinak kiadásait.
Katalin hercegné legjobb szettjei

A tavalyi évben jelentősen lecsökkentette gardróbfrissítésre szánt kiadásait Katalin walesi hercegné. A brit királyi család rangidős tagja szinte mindig úgy jelenik meg, mintha éppen egy kifutóról lépett volna ki. A divatos új farmerektől, blézerektől kezdve az egyedi koronázási ruhájáig szinte mindent megmutatott a világnak Katalin walesi hercegné, ennek ellenére mégis a felére csökkentette az új ruhákkal járó kiadásait az előző évhez képest. 

Katalin walesi hercegné kevesebbet költ ruhára

Ősszesen 72 ezer 433 dollárt, azaz körülbelül 25 millió forintot költött új ruhákra és kiegészítőkre Katalin walesi hercegné. Persze vannak olyan egyedi darabok, amelynek pontos összegét nem lehetett kiszámítani, de ez még így is jóval kevesebb a 2022-es összeghez képest. A tavalyi évben ugyanis Katalin ruhatárának megújítása közel 120 ezer dollár, azaz 41 millió forint volt. 

Megfizethető ruhadarabok a legjobb szettek között

Ebben közrejátszott az is, hogy Katalin walesi hercegné jóval gyakrabban támaszkodott megfizethetőbb ruhadarabokra, továbbá a megjelenése is kevesebb volt. Királyi munkája során tavaly 90, míg 2022-ben 123 alkalommal jelent meg. A költségek csökkentése elsősorban annak tudható be, hogy jóval kevesebb királyi körúton, vagy külföldi utazáson vett részt Katalin walesi hercegné, illetve ügyelt arra is, hogy egy adott ruhadarabot többször is viseljen.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images