Károly és Harry herceg újra beszélő viszonyban? Megtörténhetett az áttörés!

2024. január 05.
A szakadék egyre csak nőtt a királyi család, illetve Harry és Meghan közt. Bennfentes információk szerint azóta Károly király és Harry herceg beszéltek egymással, az uralkodó pedig egykori felesége, Diana jó tulajdonságait látja benne. Küldetése, hogy Harry rendezze kapcsolatát a királyi családdal.
Károly király és Harry herceg

Nem kis felháborodást váltott ki, amikor 2020-ban Harry herceg feleségével, Meghannel úgy döntött, hogy búcsút mond az Egyesült Királyságnak és lemond királyi feladatairól. Sussex hercege és hercegnéje azóta nehezen tudja fenntartani kapcsolatát a tengerentúli családjukkal.

A lapok nemrég arról számoltak be, hogy Harry és Meghan senkivel nem beszél a királyi családból, kivéve Eugenie hercegnővel és Beatrice hercegnővel. Károly király születésnapja alkalmából azonban megtörték a csendet és beszéltek az uralkodóval.

A királyi források szerint ez egy szép meglepetés volt a király számára, ugyanis egy ideje már nem hallott Harryről. Az információk szerint a beszélgetés nagyon jól sikerült, unokáiról pedig még egy videót is kapott, amint éppen felköszöntik nagyapjukat. A bennfentesek szerint a nézeteltérések ellenére még mindig megvan köztük az a bizonyos, apa-fia kötelék. Az uralkodó állítólag egykori felesége, Diana hercegnő jó tulajdonságait látja fiában, Harryben is.

Károly nem érez nyomást, amikor Harryvel beszél, ellentétben Vilmossal, aki arra vágyik, hogy király legyen. Voltak nézeteltéréseik, de még mindig megvan az apa-fiú kötelék. Így javították ki a dolgokat.

A források szerint mindkét fél igyekszik jóvátenni a dolgokat, az uralkodó pedig azt tartja a küldetésének, hogy a fiúk között jó viszony legyen.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images