Harry és Meghan új videója sokat elárult a hercegi pár kapcsolatáról

2023. augusztus 03.
Hetek óta arról lehetett hallani, hogy Meghan és Harry házassága zátonyra futott. A hercegi pár most egy közös videóval próbálja megcáfolni a pletykákat.
Meghan Markle és Harry herceg

Harry és Meghan összeillő ruhában, mosolyogva jelentkeztek be legújabb videójukban. Bár az utóbbi hetekben másról sem lehetett hallani, minthogy a hercegi pár kapcsolata romokban hever, és szinte elkerülhetetlen tűnik a válás, ezzel a közös felvétellel most bebizonyították, hogy igenis együtt vannak, és kitartanak egymás mellett. Persze egyáltalán nem zárhatjuk ki, hogy a házasságuk az elmúlt időben valóban átment egy hullámvölgyön, de azzal, hogy most közösen álltak kamerák elé, egy időre biztosan elhallgattatták a károgókat.

De a videóval azt is bebizonyították, hogy a pár – szintén a hírek ellenére – a munkában is kitart egymás mellett. A videót a Responsible Technology Youth Power Fund (Felelős Technológiai Ifjúsági Hatalom Alap) nevű alapítvány tette közzé, miután bejelentette első fiatalokat tömörítő csoportját. A felvételen azt látható, amint Sussex hercege és hercegnéje felhívja a csoport tagjait, hogy gratuláljon nekik. A Responsible Technology Youth Power Fund egy új filantróp kezdeményezés, amelynek a hercegi pár is az alapító tagja. A kezdeményezés eddig 2 millió dollárnyi támogatást ítélt oda olyan, fiatalok által vezetett csoportoknak, amelyek a technológiai ökoszisztéma befogadóbbá, igazságosabbá és elszámoltathatóbbá tételéért dolgoznak.

Fotó: Getty Images