Jason Momoa a válása óta hajléktalanként él

2024. január 11.
A színész szerdán az Entertainment Tonight című műsor vendége volt, ahol arról beszélt, hogy eléggé megváltoztak az életkörülményei, mióta elvált feleségétől, Lisa Bonet-től.
Jason Momoa a válása óta hajléktalanként él

Jason Momoa jelenleg az On the Roam című dokumentumfilmen dolgozik, aminek január 18-án lesz a premierje az HBO Maxon. A sorozat az Egyesült Államokban utazgató kézművesekkel, zenészekkel és sportolókkal való találkozásait követi nyomon.

A rajongók persze mindig teljesen megdöbbennek, amikor látják, hogy felbukkan egy kisvárosban. „Mindig ez történik. Azt mondják: „Mi a fenét keresel a szülővárosunkban?” – mesélte az Aquaman sztárja, aki azt is elárulta, hogy Lisa Bonet-től való válása óta lényegében nincs állandó fedél a feje fölött. „Jelenleg nincs is otthonom. Állandóan úton vagyok” – mondta a színész.

Momoa elárulta, hogy nomád életmódja valószínűleg a jövőben is folytatódni fog, ugyanis hamarosan Új-Zélandra indul, hogy megfilmesítse az egyik legnépszerűbb videójátékot, a Minecraftot.

A színész ezen a hétfőn rendezte a válását Bonet-vel, nem sokkal azután, hogy két év különélés után volt felesége benyújtotta a válókeresetet. A két sztár a legnagyobb egyetértésben hozta meg a döntést, sikeresen megegyeztek a közös vagyonukkal és a gyermekfelügyelettel kapcsolatban – közös felügyeleti jogot kaptak a 16 éves Lola és a 15 éves Nakoa-Wolf felett.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images