A pletykák szerint Meghan Markle-lel már színésztársai sem akarnak dolgozni

2024. január 12.
A Brilliáns elmék rajongói állnak a háttérben.
Meghan hercegnével valóban nem akarnak már dolgozni korábbi színésztársai?

Újra találkoztak a Brilliáns elmék szereplői a Golden Globe-on, a sorozat rajongói pedig úgy vélik, feszültség lehet Meghan hercegné, illetve korábbi kollégái, Patrick J. Adams és más színészek között. Ezzel a sorozattal vált híressé a Rachel Zane-t alakító Meghan Markle, mielőtt hozzáment Harry herceghez. Mióta azonban a királyi család tagja lett, az egykori színésznő távol marad a forgatásoktól.

A hercegné kollégája, Patrick J. Adams interjút adott a Golden Globe vörös szőnyegén, és arról is beszélt, hogy mit gondol arról, hogy Meghan visszatér-e a színészethez. A sztár azonban visszafordította a kérdést, mondván: „Hallottad ezt a pletykát? Ő mondta ezt neked közvetlenül?”

Az interjúztató ekkor beismerte, hogy a pletykát csak kitalálta, majd azt kérdezte, Adams összeállna-e még vele valaha. „Szerintem Meghan egy fantasztikus színész, ezért szerencsések lennénk, ha visszakaphatná őt a szakma” – válaszolta, hozzátéve, hogy újra megcsinálná.

A rajongók azonban rögtön úgy érezték, hogy a színész lelkesedése csak álca és nyilvánvaló, hogy a szereplők nem akarnak újra a hercegnével dolgozni. A véleményüket pedig olyan külsőségekre alapozzák, mint hogy a szereplők nem nagyon csevegnek Meghannel.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images