Ezért tartja titokban Katalin hercegné, hogy miért került kórházba

2024. január 26.
Továbbra sem lehet tudni, hogy Katalin vajon miért került kórházba, azonban mint utóbb kiderült, a walesi hercegnének nyomós oka van arra, hogy titokban tartsa állapotát.
Katalin hercegné születésnap rang

Az elmúlt hetekben szinte az egész világot sokként érte, hogy Katalin hercegné kórházba került a hasi műtétje miatt. Ugyan az orvosi beavatkozás előre tervezett volt, a walesi hercegné még a közeli barátai előtt is titkolta a közelgő műtétjét.

Éppen ezért felmerülhet a kérdés, hogy mi lehet az oka annak, hogy míg Károly király műtétjének okát nyilvánosságra hozták, addig Katalin hercegné diagnózisáról semmit nem lehet tudni. A palota bennfentese így nyilatkozott arról, hogy miért nem utólag jelentették be, hogy a király beavatkozásra szorul:

Észszerű volt nyitottabbnak lenni ezzel kapcsolatban, mert különben az emberek a legrosszabbra gondolhattak volna” – mondta.

Katalin hercegné azt kérte, hogy az ő orvosi adatait továbbra is privát információként kezeljék. A hosszú felépülési ideje némi aggodalomra adhat okot. Azonban a palota biztosította az embereket arról, hogy nem rákos megbetegedésről vagy egyéb komolyabb problémáról van szó. Mint utóbb kiderült, a háromgyermekes édesanya azért tartotta titokban a diagnózisát, hogy ezzel is védje György herceget, Lajos herceget és Sarolta hercegnőt. 

Forrás: Cosmpolitan, People Fotó: Getty Images