Katalin hercegné még közeli barátai előtt is titkolta műtétjét

2024. január 24.
Katalin hercegné orvosi beavatkozása tervezett volt a Kensington-palota szerint, de a vele kapcsolatban állók sem tudtak semmit a dologról.
Katalin hercegné legjobb szettjei

Katalin hercegné időzített hasi műtétjéről egy hete adott ki közleményt a Kensington-palota. Bár a beavatkozás jól sikerült, az egész világ egy emberként aggódott Katalin miatt, a dolog okáról pedig azóta sem lehet tudni semmit. 

Nemrég azonban kiderült, hogy a hercegné közeli munkatársai és barátai előtt is titok volt a közelgő operáció. Katalin utoljára december 25-én, egy karácsonyi műsor kapcsán jelent meg a nyilvánosság előtt. Ezután családi körben megünnepelték január elején a születésnapját, amit bombaként követett a minden előjel nélküli műtét híre.

Katalin walesi hercegné akár egy angyal, így jelent meg karácsonykor

Katalin walesi hercegné akár egy angyal, így jelent meg karácsonykor

Illetve a legszemfülesebbek számára feltűnt, hogy az operáció előtti napokban Vilmos herceg Katalin nélkül jelent meg rendezvényeken, de senki nem gyanakodott semmire.

A közleményben kiemelik, hogy a hercegné kéri, hogy gyermekeire is legyen tekintettel a sajtó, valamint arra, hogy ő sem szeretné egészségügyi problémáit mindenkivel megosztani. Hazatérése után szülei fogják segíteni a lábadozásban. 

Az információk szerint a hercegné körülbelül húsvétig nem fog részt venni nyilvános eseményeken és megköszöni, ha tiszteletben tartják a magánéletét.

Forrás: people.com       Fotó: Getty Images