Régi barátja leplezheti le Harry herceg hazugságait

2024. február 01.
Újra felcsaphatnak a hullámok Harry herceg körül: ezúttal egy régi barátja ránthatja le róla a leplet hamarosan nyilvánosságra kerülő levelével.
Harry herceg

A közbeszédben ugyan gyakran megkérdőjelezik Harry herceg állításainak valóságtartalmát, eddig azonban viszonylag kevés alkalommal sikerült bizonyítékokkal is igazolni, hogy a herceg valóban nem mondott igazat. Az egyik ilyen hírhedt eset az állítólagos „autós üldözés”, amiről később maga a New York-i rendőrség mondta, hogy nem úgy történt, ahogyan Harry herceg elmesélte.

Most nagyon úgy tűnik, a brit nemes egy állítólagos régi barátja cáfolhatja meg Harry herceget, méghozzá nem is csupán egy-egy mondatát – a teljes nyilvános perszónáját döntheti romokba. A rejtélyes régi barát egyelőre annyit mondott, hogy Harry herceg „nem is állhatna távolabb egy áldozattól” és hogy ideje lenne „magába szállnia” végre. A forrás azt ígérte, hamarosan nyilvánosan publikál majd egy levelet, melyben őszintén ír a sussexi herceg viselt dolgairól, bár ezt a szöveget egyelőre még senki nem láthatta.

Azt tehát nem tudni, pontosan mivel is vádolja a régi barát Harry herceget, de az Edward Charles Featherstone nevű álnév alatt nyilatkozó személy annyit elmondott, a médiában látható Harry „egyáltalán nem az, akinek megismerte őt”. A férfi többször hangsúlyozta, hogy Harry herceg egyáltalán nem az áldozat, akinek mondja magát, és hogy rémes, amit a családjával művel. Annyi biztos, hogy ha egy ilyen levél valóban napvilágot lát, az komoly fejtörést okozhat a népszerűségéből amúgy is sokat vesztett hercegnek.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images