Jennifer Lopez szexi rózsaruhájától eláll a lélegzetünk

2024. február 04.
Jennifer Lopez a Saturday Night Live vendége volt, ahol két nagyon eltérő, de egyformán elképesztő szettet is megvillantott! Mutatjuk őket a cikkben.
Jennifer Lopez

Kilencedik stúdióalbuma megjelenése előtt Jennifer Lopez újra a Saturday Night Live vendége volt, ahol két elképesztő előadással is megörvendeztette a nézőket. A Mackó sztárja, Ayo Edebiri által vezetett műsorban Jennifer Lopez először egy kifejezetten maszkulin szettet viselt: az újraértelmezett öltönyszettje egy bő szabású, csípőnél kivágott elegáns fekete nadrágból és egy hasvillantós felsőrészből állt, ami jól megmutatta az 54 éves énekesnő hihetetlenül izmos hasfalát.

Jennifer Lopez második szettje az első outfit szöges ellentéteként egy szupernőies ruha volt. A burjánzó rózsákból álló romantikus kreáció majdnem teljesen beborította J.Lo testét, mégis szexin látni engedte az egyik kilógó lábát és felsőteste egy részét. A bájos, mégis különleges kreációt még izgalmasabbá tette, hogy Jennifer Lopez láthatóan semmit nem viselt alatta!

Az énekesnő a műsorban ismét bebizonyította, hogy a feminin és vagány stílusokban is otthonosan mozog, és persze azt is, hogy tényleg minden elképesztően jól áll neki!

Forrás: People Fotó: Getty Images