Durva gesztussal alázta meg Harry herceget és Meghan Markle-t a palota

2024. február 05.
Károly király egy félreérthetetlen gesztussal közölte: Harry herceg és Meghan Markle már egyáltalán nem fontos tagjai a brit királyi családnak.
Meghan Markle és Harry herceg

Továbbra is feszült a viszony Harry hercegék és a palota között – legalábbis nagyon erre utal Károly király legújabb gesztusa. Bár a friss húzás nem valami látványos, sőt, tulajdonképpen csak a legszemfülesebbek vehették észre, valójában nagyon egyértelmű üzenet a brit királyi család álláspontjáról.

A nemesi család hivatalos honlapja nemrégiben kis ráncfelvarráson esett át, ennek keretei között pedig Harry herceg és Meghan Markle neveit is „áthelyezték” egy kicsit. A frissített honlapon a brit királyi család tagjait felsoroló listán szép csendben az oldal aljára csúsztatták Harry herceg és felesége nevét – ezzel is világosan kommunikálva a palota szakadár pároshoz fűződő viszonyát.

Harry herceg, a „hibás alkatrész”

Az is nagyon feltűnő, hogy a frissítések ellenére Harry herceg oldala még mindig hemzseg a hibáktól és sok pontatlan információt tartalmaz. Miközben a honlapon még azt írják, hogy a sussexi herceg és hercegné kétlaki életet él az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság között, jól tudjuk, hogy valójában Harry herceg már csak nagyon ritkán látogat haza, és az sem egyértelmű, hogy egyáltalán tartja-e valamennyire a kapcsolatot családjával.

Károly király és Harry herceg kapcsolatában komoly fordulat várható

Egyelőre nem fordul jobbra Károly király és Harry herceg kapcsolata

Bár a közelmúltban többször felröppentek pletykák Harry herceg és édesapja, Károly király esetleges béküléséről, a mostani fejlemények nagyon nem arra mutatnak, hogy a közeljövő változást hozna.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images