Kaia Gerber véres fotója miatt sokan aggódni kezdtek

2024. február 09.
Kaia Gerber St. Moritzból osztott meg egy bizarr orrvérzős képet.
Kaia Gerber orrvérzés

Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya elég furcsa képet osztott meg sítúrájáról. A modellként tevékenykedő Kaia az Omega luxusóramárka egyik vendégeként pihen Svájcban. A gyönyörű havas tájról készült képek között azonban ott van egy, amin Gerbernek vérzik az orra, láthatólag nem külső behatás miatt.

 

Kaia Gerber orrvérzése

Kaia Gerber orrvérzése

A fotó alatt többen is Kaia iránti aggodalmukat fejezték ki, köztük Natasha Lyonne színésznő, a Narancs az új fekete (Orange Is the New Black) sorozat sztárja. Neki válaszolva Kaia viccesen azt írta, hogy valószínűleg csak „túlterhelődött a rendszer az Alpok szépségét életében először meglátva”. Gerber azzal zárta a dolgot, hogy azért persze utánanéznek orvosilag is a dolgoknak, hogy minden rendben legyen. 

Ha nálad is előfordul az orrvérzés, akkor a – közhiedelemmel ellentétben – ne hátra hajtsd a fejed, mert így a vér a nyelőcsőbe vagy a légcsőbe kerülhet. Orrvérzés esetén előre kell dőlni, összeszorítani kicsit az orr puha részét és a szájon keresztül lélegezni és 15-20 percig így maradni. Ha elállt az orrvérzés, hideg borogatással nyugtathatjuk a területet.

Forrás: dailymail.com     Fotó: Getty Images