Joaquin Phoenix és Rooney Mara második gyereküket várják

2024. február 19.
Joaquin Phoenix és Rooney Mara 2020-ban lettek először szülők – az idei Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon kiderült, hogy most már második gyereküket várják.

Bár Joaquin Phoenix és Rooney Mara alapvetően elég szigorúan őrzik magánéletük részleteit, most mégis kivételt tettek és egyértelmű gesztussal osztották meg a jó hírt a világgal. Rooney Mara nem régiben a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon vett részt, ahol ruhaválasztásával kifejezetten kihangsúlyozta gömbölyödő pocakját – és hogy tényleg minden esetleges kérdést eloszlasson, kezeit a hasán pihentetve pózolt a fotósoknak a vörös szőnyegen.

A Joker sztárja, Joaquin Phoenix és színésznő felesége először 2020-ban lettek szülők, amikor megszületett kisfiúk, River. Bár akkor nem ők közölték a nagy hírt, hanem Victor Kossakovsky rendező kotyogta azt ki a Zürichi filmfesztiválon. Úgy tűnik, a második alkalommal szerettek volna elébe menni a dolognak és inkább nem titkolóztak a terhességgel. Ettől függetlenül Joaquin Phoenix és Rooney Mara nem árultak el több részletet a várandósságról, így még a gyerek neme és neve sem derült ki.

Benézett szerelem

A 35 éves színésznő és a 45 éves Joaquin Phoenix egy filmforgatáson ismerkedett meg. Spike Jonze Her című moziján dolgoztak együtt, ám randizni csak a Mária Magdolna című film után kezdtek, amelyet ismét közösen forgattak 2018-ban. A munkák befejezése után már együtt költöztek be Hollywood Hills-i otthonukba.

Phoenix 2019-ben bevallotta a Vanity Fairnek, hogy meg volt győződve róla, hogy Rooney Mara átnéz rajta. Végül rájött, hogy ennek pont az ellenkezője igaz, és a színésznő érdeklődik iránta, csak túl szégyenlős ahhoz, hogy kimutassa. „Ő az egyetlen lány, akire valaha rákerestem az interneten – mondta Phoenix. – Barátok voltunk először, e-maileztünk. Soha sem csináltam előtte ilyet. Sohasem kerestem rá senkire.”

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images