Eke Angéla megmutatta teste átalakulását, és őszintén mesélt életmódváltásáról

2024. február 22.
Eke Angéla két éve vágott bele az életmódváltásba, azonban közel egy évig semmi eredményét nem érezte. A színművész őszintén elmesélte, hogy mi hozta meg az igazi áttörést.
Első fotókiállításával debütál Eke Angéla, különleges helyzetben fotózta színész kollégáit

Eke Angéla Junior Prima-díjas színművész egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, hogy habár tudja, magának kell megharcolni az álmaiért, megtanulta, hogy nem lehet mindent megtervezni, a változások elől pedig nem éri meg elszaladni. Azt mondja, hogy a változás olykor nehéz és kényelmetlen, azt meglépni néha rossz, mégis több lesz tőle az ember. A színésznő legutóbbi Instagram-bejegyzésében éppen erről tett tanúbizonyságot, ugyanis Angéla őszintén beszámolt a már két éve tartó életmódváltásáról, és az ezzel járó küzdelmeiről. 

Mindenkinek más a sztorija, nekem az, hogy ha nem melózok kitartóan magamon, akkor nincs változás, és ez a kívánt eredmény (-5 kg) már fél éve tart, de amíg nem tűnt elég biztosnak, hogy tartani tudom, addig nem szerettem volna megosztani” – írja bejegyzésében. 

A színművész hozzátette, miszerint közel egy évig meg sem moccant a mérleg, éppen ezért az volt a cél, hogy a ténylegesen befektetett energia és kemény munka meghozza a gyümölcsét. 

„Nem másoknak, hanem magamnak szeretnék megfelelni. Zavart a felesleg, hát le kellett melóznom, nem lehetett megúszni.”

Angéla sokáig nem érezte magán a változást, aminek legfőbb oka a rendszertelen étkezés volt. Elmondása szerint az áttörést az egészséges étkezés, a rengeteg mozgás és a mentális egészségére való koncentrálása hozta meg. 

Forrás: Instagram