Natalie Portman férje egy 25 éves nővel lépett félre – Nem ő az egyedüli hűtlen férfi a sztárvilágban

2023. június 05.
Néhány napja robbant a hír, miszerint Natalie Portman férje egy 25 éves nővel csalta meg az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznőt. Nem ez volt az első alkalom, hogy egy ilyen horderejű megcsalási botrány rázta meg Hollywoodot.
Natalie Portman férje egy 25 éves nővel lépett félre

A 41 éves Natalie Portman és 45 éves férje, a táncos és koreográfus Benjamin 2012-ben házasodtak össze, és két közös gyereket nevelnek: fiúkat, a 11 éves Alephet és a 6 éves lányukat Amaliát. A sztárpár egész idáig meglehetősen visszafogottan, botrányoktól mentesen élt, ezért is rázta meg annyira a rajongókat és a sztárvilágot egyaránt a néhány napja kirobbant megcsalási ügy. A hírek szerint a színésznő és táncos férje házassága néhány hónapja válságba került, miután kiderült, hogy a férfi viszonyt folytat egy 25 éves klímaaktivistával, bizonyos Camille Étienne-nel. A Voici nevű francia magazin pénteken közzétett egy cikket, ami szerint a párost nemrég lesifotósok is lebuktatták, látták ugyanis őket bemenni ugyanabba az épületbe, ahonnan csak két órával később, 10 perc különbséggel távoztak. A cikk megjelenése után a People magazin is megjelentetett egy anyagot, ami azt állítja, hogy a hűtlen férj jelenleg is felesége bocsánatáért könyörög. Egy forrás így nyilatkozott a lapnak: „Tudja, hogy óriási hibát követett el, és mindent megtesz, hogy Natalie megbocsásson neki, és együtt maradjon a családjuk.”

Natalie és Benjamin a Fekete hattyú című film forgatásán találkoztak 2009 elején, ahol a férfi koreográfusként dolgozott. A románcuk ellentmondásosan indult, mivel a hírek szerint Benjaminnak akkoriban barátnője volt, akivel végül Natalie Portman miatt szakított.

Bár Natalie Portman férjének félrelépése óriási megrökönyödést okozott, az esetük egyáltalán nem egyedi. Hollywood csak úgy hemzseg a híres hűtlen férfiaktól.

Jay-Z és Beyoncé

Bár Beyoncé nem igen szokott nyilvánosan beszélni a magánéletéről, 2016-os Lemonade című albumának dalaiban őszintén felvállalta férje félrelépését. A dalszövegekből a többi között megtudhattuk, hogy 

  1. a megcsalás megtörtént,
  2. Beyoncé nagyon dühös volt a dolog miatt,
  3. de végül túltették magukat rajta, és megerősödött a kapcsolatuk.

Brad Pitt és Jennifer Aniston

Jennifer Aniston és Brad Pitt

A Mr. és Mrs. Smith forgatásán Brad Pitt még nős férfi volt, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy összejöjjön filmbéli partnerével, Angelina Jolie-val. Pitt hamarosan beadta a válást, otthagyta Jennifer Anistont és új életet kezdett Jolie-val. Ma már tudjuk, hogy ennek a kapcsolatnak sem lett jó vége…  

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

Gwen Stefani Gavin Rossdale

Miután Gwen Stefani rájött, hogy Gavin Rossdale a 13 éve tartó házasságuk során többször is félrelépett a gyerekeik fiatal dadusával, azonnal dobta a férfit. Ma már boldogan éli életét második férjével, Blake Sheltonnal.

Ben Affleck és Jennifer Garner

Jennifer Garner és Ben Affleck

Ben Affleck és Jennifer Garner házasságának is egy fiatal dadus adta meg a kegyelemdöfést. Annyi különbséggel, hogy a színésznő elmondása szerint a kapcsolatuk már jóval azelőtt menthetetlen volt, hogy Affleck félrelépett volna.

Fotó: Getty Images