Brad Pitt fülig szerelmes – komoly lépésre szánta el magát

2024. február 27.
Brad Pitt egyre többet mutatkozik nyilvánosan is új szerelmével, Ines de Ramonnal: most az is kiderült, hogy komoly lépésre szánták el magukat.
Brad Pitt és Ines de Ramon

Az első időszakban még csak néhány jól elkapott paparazzifotó igazolta Brad Pitt és az ékszeriparban dolgozó Ines de Ramon románcát, ma már azonban a színész egyre inkább felvállalja új kapcsolatát. Nem olyan régen kiderült az is, hogy Brad Pitt még elhidegült gyerekeinek is be akarta mutatni szerelmét, bízva benne, hogy ezzel is segíthet elsimítani a családi konfliktusokat és végre új életet kezdhet Angelina Jolie-val való szakítása után.

A Brad Pitthez közeli források most a PageSixnek arról számoltak be, hogy a sztár fülig szerelmes új barátnőjébe és egyenesen felhőkön jár Ines de Ramon mellett. „Folyamatos vigyor van az arcán, amikor együtt vannak” – mesélt a forrás a lapnak a 60 éves Brad Pitt és 34 párja közötti románcról. 

Mérföldkő Brad Pitt új kapcsolatában

Sőt, az is kiderült, hogy Brad Pitt és szerelme már össze is költöztek: a színészhez közeli nyilatkozó úgy fogalmazott, Brad Pitt és Ines de Ramon már jó ideje állandóan együtt voltak, ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy Ramon a sztár házába költözzön. Korábban több pletyka is felröppent Brad Pitt alakuló románcairól válása után, de egyik sem volt olyan komoly, mint mostani kapcsolata. A színész ismerősei szerint Brad Pitt annyira jó passzban van barátnője mellett, hogy talán még az sem kizárt, hogy a kétszeresen elvált sztár újra megnősüljön!

Ines de Ramon korábban a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley felesége volt, de nemrégiben elvált, és nagyjából annyit lehet tudni róla, hogy az Anita Ko nevű ékszermárkának dolgozik, és hogy 2019 óta fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó health coachként szerzett magának ismertséget. Először egy Bono-koncerten látták Brad Pitt oldalán, majd később a Babylon című film bemutatójára is elkísérte a sztárt. Azóta egyre többször mutatkoznak együtt, nemrégiben Párizsba is elutaztak romantikázni, és a nyilvános eseményeken is gyakrabban tűnik fel a páros.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images