Brad Pitt lebukott: arcfelvarrás lehet a fiatalodása titka

2024. január 26.
Brad Pitt tavaly nyáron került a figyelem középpontjába amiatt, hogy mennyire jól néz ki.
Brad Pitt ráncfelvarrás

Brad Pitt az utóbbi időben többször szolgáltatott témát amiatt, hogy mennyire jól néz ki. Ez önmagában még nem lenne nagy szám, de sokaknak feltűnt, hogy azzal együtt, hogy már 60 éves, olyan, mintha visszafele fiatalodna.

Eddig a rajongók jobban el voltak ájulva a külsejétől annál, mint hogy az okokkal foglalkozzanak, de egy plasztikai sebész TikTokja lerántotta a leplet a turpisságról. 

Dr. Jonny Betteridge a videóban felhívja a figyelmet arra, hogy Brad Pitt a négy évvel ezelőtti képein úgy fest, mint ahogy az életkorának megfelelően festenie kell.

A kor előrehaladtával ugyanis az arcon található zsírpárnák összemennek, beesik az arc középső és alsó része. Ennek következtében – ahogy az Pittnél is látszik – az arc megereszkedik, pont úgy, mint ahogy a fotón is látszik.

Ám tavaly nyáron Brad a Wimbledoni Tenisztornán ismét feszes arcbőrrel és arckontúrral, látványos ráncok nélkül jelent meg. A videóban Dr. Betteridge megmutatja az arcfelvarrásra utaló, fül melletti kis ráncot, amely azt bizonyítja, hogy Brad Pitt nem Benjamin Button csodáját éli újra, hanem bizony megoperálták.

A színésztől és csapatától nem érkezett még komment a leleplező videót illetően.

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images