Gwyneth Paltrow intim fotóval köszöntötte szülinapos férjét

2024. március 03.
Az 51 éves Gwyneth Paltrow őszinte, nyers és szerelemtől vibráló közös fotóval köszöntötte szülinapos férjét, Brad Falchuckot.
Gwyneth Paltrow is bevállalta a halszálka melírt.

Azt már régóta tudjuk, hogy Gwyneth Paltrow nem fél felvállalni teljesen természetes, smink nélküli arcát, sőt, valójában az számít ritkább alkalomnak, amikor teljes puccban láthatjuk az Oscar-díjas színésznőt. Szerencsére a színésznő nem tesz kivételt az olyan jeles napokon sem, mint a családi születésnapok: pénteken férje, Brad Falchuk szülinapja alkalmából posztolt egy friss közös képet, amin smink helyett csak egy szerelmes mosoly ragyogtatja fel az arcát.

A friss, spontán képen az 51 éves Gwyneth Paltrow és az 53 éves Brad Falchuk összebújva néznek a kamerába, láthatólag még mindig teljes harmóniában. Az intim, minden flanc nélküli kép őszinte bepillantást enged a szerelmesek életébe, ami elképesztően ritka dolognak számít az Instagram-glamúrral nyakon öntött hollywoodi fotók világában.

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk egyébként még 2014-ben találkoztak egy forgatáson, ahol hamar kipattant a szikra a Goop alapítója és az American Horror Story kreátora között. A páros négy évvel később már össze is házasodott. Gwyneth Paltrow éveken keresztül a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal élt, akivel két közös gyerekük is született, a 19 éves Apple és a 17 éves Moses. Falchuk maga is édesapa: volt feleségével, Suzanne Bukinikkel szintén két gyerekük született. Gwyneth Paltrow korábban őszintén beszélt arról is, hogy kezdetben nem volt könnyű mostohaanyának lenni új mozaikcsaládjában, de végül szerencsére minden jól alakult és azóta nagyon szoros kapcsolatot ápol Falchuk gyerekeivel is.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images