Másfél évtized után visszatért a kifutóra Elle Macpherson, a legjobb testű szupermodell

2024. március 05.
Elle Macpherson, vagyis „A test” 14 év kihagyás után vonult újra a kifutón a Melbourne Fashion Festivalon, az egész közönséget elkápráztatva.
Elle Macphersonról régóta tudni lehet, hogy az egészséges életmód híve

Újra kifutón vonult az 59 éves szupermodell, Elle Macpherson! A legendás ausztrál sztár nem véletlenül kapta a „The Body” vagyis „A test” becenevet, Elle Macphersont tartják ugyanis a világ leggyönyörűbb testű nőjének. Elle Macpherson a ’90-es években felvirágzó modellszakma csillaga volt, aki kollégáival, Cindy Crawforddal, Naomi Campbellel, Christy Turliongtonnal és Claudia Schifferrel együtt megalapította a New York-i Fashion Cafét, és egyúttal  megteremtették a „szupermodell” kategóriáját is.

A modellt 14 éven keresztül nem vonult bemutatókon, most azonban újra kifutón láthatta a közönség a „hazai” Melbourne Fashion Festival alkalmából. Elle Macpherson Bianca Spender elragadó, margarinszínű együttesét és a Victoria & Woods klasszikus, barnás, teveszínű szettjét is bemutatta, a közönség legnagyobb örömére:

Íme a friss képek Elle Macpherson bemutatójáról

Elle Macpherson Bianca Spenderben

A szupermodell a Victoria & Woods együttesében

Tényleg visszatért a szupermodell?

A csodaszép modell karrierje még 1982-ben kezdődött el, majd a Sports Illustrated magazinban megjelent fotói miatt szerzett egyre nagyobb ismertséget. Feltűnt a Jóbarátokban is Joey lakótársaként, és ő volt az első ausztrál híresség, akinek az arcát bélyegre is nyomták. Friss megjelenése előtt a közönség legutóbb 2010-ben láthatta Elle Macphersont a Paris Fashion Weeken, ahol a Louis Vuitton show-ján vonult. Egyelőre még nem tudni, hogy a szupermodell melbourne-i szereplése visszatérést jelent-e, és láthatjuk-e még jövőbeli divatheteken a sztárt, de az biztos, hogy Elle Macpherson ismét bebizonyította, hogy a kifutó királynője!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images