Itt az első hivatalos fotó Katalin hercegnéről – Január óta vártunk erre!

2024. március 10.
Katalin walesi hercegnéről közzétette az első hivatalos fotót a Kensington-palota a januári hasi műtétje óta.
Katalin walesi hercegné első fotó

A képen, amelyet Vilmos herceg készített a hét elején, Katalin hercegné látható a három gyereke társaságában. A fotót anyák napja alkalmából tették közzé, amit az Egyesült Királyságban ezen a vasárnap ünnepelnek.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

 

Az Instagramon megosztott fotó mellé Katalin hercegné a következőt írta: „Köszönöm az elmúlt két hónapban kapott jókívánságokat és a folyamatos támogatást. Boldog anyák napját kívánok mindenkinek.” A fotón az látható, ahogy Katalin hercegnét a három gyereke, Sarolta hercegnő, Lajos herceg és György herceg átöleli.

A 42 éves Katalin a műtétet követően 13 éjszakát töltött a London központjában, a Regent’s Park közelében található London Clinicben. Vilmos herceg többször is meglátogatta feleségét a kórházban tartózkodása alatt, de maga a király, Károly is bement hozzá, mielőtt ő is túlesett egy műtéten. 

A palota kevés részletet osztott meg a walesi hercegné állapotáról, ami miatt az elmúlt hetekben egyre több találgatás, pletyka és összeesküvés-elmélet kapott szárnyra. A palota azonban a kedélyek megnyugtatására közölte, hogy a hercegét nem rákos megbetegedés miatt kellett megműteni. 

A Kensington-palota januárban azt is előre közölte, hogy orvosi utasításra a walesi hercegné húsvétig valószínűleg nem tér vissza a hivatalos királyi feladataihoz.

Forrás: BBC Fotó: Getty Images