Katalin hercegné hazatérése után Vilmos imádni valóan óvja és félti feleségét

2024. január 31.
Katalin hercegné közel két hetet töltött a londoni klinikán, nemrég azonban hazatért családjához. Férje, Vilmos herceg mindent megtesz azért, hogy a walesi hercegné minél hamarabb felépüljön.
Katalin hercegné hazatér

Az egész világ izgult Katalin hercegné állapota miatt, nem beszélve a gondoskodó férjéről, Vilmos hercegről, aki mindent megtett annak érdekében, hogy  a kórházban töltött ideje alatt gondoskodjon családjukról. A walesi herceg a felesége lábadozásának idejére visszalépett minden hivatalos feladatától, hogy mindenben segíthessen Katalinnak. A hercegnét nemrég engedték ki a kórházból és úgy tűnik, hogy Vilmos továbbra is minden erejével azon van, hogy óvja a walesi hercegnét. Katalin csaknem két hétig tartózkodott a londoni klinikán, és Grant Harrold volt királyi komornyik szerint távolléte érezhető űrt hagyott a királyi család otthonában. Hozzátette: Vilmos herceg minden porcikájával várni fog Katalinra. 

„Nagyon gondoskodó, odaadó és szerető személy, ezt nagyon megfigyeltem, amikor mindkettőjükkel töltöttem együtt időt. Nincs kétségem afelől, hogy ez változott volna. Vilmos továbbra is gondoskodik arról, hogy Katalin minél hamarabb felépüljön.”

Majd hangsúlyozta azt is, miszerint biztos abban, hogy minél hamarabb átvészelik ezt az időszakot, annál hamarabb visszatérnek a királyi kötelességeikhez. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images