Taylortól Barrymore-ig – Sztárok, akik Katalin hercegné ruháját utánozták

2024. február 16.
Katalin hercegné stílusa kifinomult és letisztult. Talán éppen ezért szeretik olyan sokan másolni őt. Mindegy, hogy pöttyös vagy tűzpiros ruhát visel, azonnal rákapnak a hírességek.
Katalin walesi hercegné utánzás

1. Katalin hercegné és Mandy Moore – kék és vörös

2017 nyarán Mandy Moore a This is Us sorozat premierjén egy királykék midi hosszúságú ruhát viselt. A Preen by Thornton Bregazzi márkájú darabot egy évvel korábban piros verzióban viselte Katalin hercegné, amikor Kanadába látogatott. A walesi hercegné még feldobta a szettjét egy gyémántból formázott juharfalevéllel.

Katalin hercegnét utánozva Mandy Moore abban a bizonyos kék ruhában.

Katalin hercegnét utánozva Mandy Moore abban a bizonyos kék ruhában.

Katalin hercegné pirosban

Katalin hercegné pirosban

2. A pöttyösbe öltözött Katalin hercegné ruháját is lemásolták

2018-at írtunk, amikor Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére az egyik vendég, nevezetesen Abigail Spencer színésznő egy kék alapon fehér pöttyös Alessandra Rich ruhában érkezett. Katalint hercegnét többször is látták ugyanebben a ruhában. Egyszer például 2019-ben egy családi portrén.

Katalin walesi hercegnét utánozva Abigail Spencer pöttöysben, mellette Priyanka Chopra

Katalin walesi hercegnét utánozva Abigail Spencer pöttyösben, mellette Priyanka Chopra

Ugyanaz a ruha Katalin hercegnén

Ugyanaz a ruha Katalin hercegnén

3. Katalin hercegné és utánzója is élénkben

Bármit is mondott Meghan Markle, a hercegnék igenis viselhetnek színes ruhákat! Erre talán az alábbi Tory Bruch darab a legjobb példa, aminek egy része ragyogó narancssárga. Katalin 2016-ban a bhutáni látogatásakor választotta ezt ruhát. Néhány hónappal később a színésznő Drew Barrymore is hasonlóan döntött.

Drew Barrymore is utánozta Katalin hercegnét

Drew Barrymore is utánozta Katalin hercegnét

Katalin hercegné és Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg

4. Katalin walesi hercegnét utánozta Taylor Swift 

Katalin hercegné inspirálja Taylor Swift ruhatárát?”tette fel a kérdést a napokban a Tatler magazin, miután az énekesnő egy Katalint idéző ruhát viselt a Grammy-gálán. A pophercegnő egy hófehér, combig felvágott Schiaparelli ruhában állt a fotósok elé. A szettjéhez fekete bársonykesztyűt is viselt, ám azt túlragyogta a nyakában lévő Lorraine Schwartz gyémánt nyaklánc. Mindez a megjelenés pedig ténylegesen megidézte Katalin walesi hercegnét!

TaylorSwift a Grammy-gálán utánozta Katalin hercegnét

Taylor Swift a Grammy-gálán utánozta Katalin hercegnét

Vilmos herceg felesége 2023 februárjában viselt egy hófehér Alexander McQueen ruhát a BAFTA gálán, amihez ő is hosszú fekete kesztyűt választott. Katalin egyébként már korábban is mutatkozott ebben a ruhában, méghozzá 2019-ben egy fogadáson. Lássuk be, teljesen érthető, ha a pophercegnő a walesi hercegnét másolja. Mi imádjuk a hasonlóságot!

Katalin walesi hercegné a BAFTA gálán 2023-ban

Katalin walesi hercegné a BAFTA-gálán 2023-ban

Fotó: Getty Images