Ezek voltak a kedvenc divatpillanataink Katalin hercegné 2023-as hivatalos megjelenéseiből

2024. március 07.
Katalin hercegné 2023-ban is kifogástalanul öltözött fel a hivatalos eseményekre. Mutatjuk, hogy szerintünk mik voltak a legjobb divatpillanatai.
Utoljára tavaly decemberben láthattuk Katalint sajtónyilvános eseményen

Katalin hercegnéből előbb-utóbb királyné lesz, így hát kialakított egy leendő uralkodóhoz illő működő ruhásszekrényt. A walesi hercegné a gyémántokkal kirakott estélyi ruháktól kezdve az elegáns hétköznapokig minden eseményre talál megoldást, na de milyet: olyat, hogy az egész világ őt akarja utánozni.

Minden egyes alkalommal, amikor Katalin hercegné nyilvános eseményen vesz részt, világszerte arról írnak a divatlapok, hogy éppen mit viselt aznap. Ő az egyik legtöbbet fényképezett nő a világon, és mindig kifogástalan a megjelenése, ugyanakkor imád kísérletezni.

Katalin hercegné legjobb 2023-as divatpillanatai:

1. Katalin hercegné 2023. december 25-én

Az éves karácsonyi sétán Katalin hercegné egy élénkkék Alexander McQueen kabátot viselt, amelyhez mélykék garbót, egy ahhoz színben passzoló velúr magas sarkú csizmát, valamint egy hozzá illő kézitáskát párosított.

Katalin hercegné 2023. december 25-én

2. Katalin hercegné 2023. december 8-án

A ragyogó téli hóesést idézi Katalin letisztult szettje a 2023-as Royal Carols istentiszteleten. A walesi hercegné hosszú fehér kabátot viselt egy sima elefántcsontszínű blúzzal, és egy hozzá illő, magas derekú, széles szárú Holland Hooper nadrággal bújtatva, amit arany gombokkal díszítettek.

Katalin 2023. december 8-án

3. Katalin hercegné 2023. december 5-én

A hercegné természetesen jelen volt a Diplomáciai Testület fogadásán is, amit a Buckingham-palotában rendeztek meg. Katalin egy rózsaarany színű, flitteres Jenny Packham estélyi ruhát választott az eseményre, amit a kedvenc elegáns Lover’s Knot tiarájával párosított.

A walesi hercegné 2023. december 5-én

4. Katalin hercegné 2023. november 15-én

Katalin egy monokróm szettben, egészen pontosan egy lila Emilia Wickstead öltönyben érkezett a Shaping Us névre keresztelt, gyerekeket támogató kampányának eseményére.

Katalin hercegné monokróm szettben

5. Katalin hercegné 2023. július 16-án

A walesi hercegné is átadott egy trófeát a wimbledoni bajnokságon. Tette mindezt egy smaragdzöld Roland Mouret midiruhában, ami tökéletesen harmonizált a pálya színeivel.

Katalin Wimbledonban

6. Katalin hercegné 2023. július 6-án

Katalin egy babakék a Beulah London midiruhát viselt egy jótékonysági lóversenyen tavaly júliusban.

Katalin hercegné egy lóversenyen július 6-án

7. Katalin hercegné 2023. június 27-én

Egy dél-angliai hivatalos eseményre egy csodálatos, fehér pöttyökkel tarkított sötétkék ruhát választott Katalin hercegné, ami történetesen olyan volt, mintha ráöntötték volna! Egy visszafogott, fekete orral ellátott fehér cipőt viselt hozzá.

Katalin hercegné pöttyös ruhában

8. Katalin hercegné 2023. június 23-án

Katalin egy merész, vörös, monokróm összeállítást viselt az ascoti királyi derbin. A szett középpontjában egy szellős Alexander McQueen midiruha állt, színben hozzáillő kalappal, cipővel és kézitáskával.

Katalin az ascoti derbin

9. Katalin hercegné 2023. június 20-án

A londoni National Portrait Gallery újranyitásakor Katalin hercegné egy fekete díszítéssel ellátott fehér tweedblézert viselt, amihez fodros fehér szoknyát és fekete tűsarkút húzott.

Katalin hercegné tweedzakóban

10. Katalin hercegné 2023. május 7-én

Károly király koronázási koncertjén Katalin hercegné gyönyörűen nézett ki izzó vörös Alexander McQueen öltönyében, amit a Van Cleef & Arpels által készített ékszerekkel dobott fel.

Katalin hercegné Károly király koronázási koncertjén

11. Katalin hercegné 2023. május 6-án

Katalin hercegné természetesen részt vett Károly király és Kamilla királyné koronázásán is a Westminster-apátságban. A világszenzációra a palást alatt egy kimondottan rászabott, elefántcsont színű selyemből készült Alexander McQueen ruhát viselt, amit ezüst hímzéssel, rózsa, bogáncs, nárcisz és lóhere motívumokkal tarkítottak.

Tiara helyett egy Jess Collett x Alexander McQueen ékszert választott, amihez a Diana hercegnőtől örökölt gyöngy-gyémánt fülbevalóit viselte egy gyémánt nyaklánccal, amelyet apja, VI. György kérésére készítettek II. Erzsébet királynőnek.

Katalin a koronázáson

12. Katalin hercegné 2023. május 5-én

A hercegné a Buckingham-palota fogadásán egy kobaltkék Self-Portrait ruhában köszöntötte a tengerentúli vendégeket a koronázás alkalmából, amihez az anyakirálynő zafír-gyémánt fülbevalóját vette fel.

A walesi hercegné a Buckingham-palotában

13. Katalin hercegné 2023. február 19-én

Katalin hercegné egy éteri félvállas Alexander McQueen ruhában jelent meg férje, Vilmos herceg oldalán a vörös szőnyegen a 2023-as British Academy Film Awards díjátadón. A csodálatos öltözéket egy hosszú, fekete bársonykesztyűvel párosította.

Katalin hercegné és Vilmos herceg a vörös szőnyegen

Fotó: Getty Images