Veszélyben lehet Harry és Meghan házassága? – egy királyi szakértő szerint nagy a feszültség

2024. március 04.
Harry herceg a közelgő Invictus Játékok miatt szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba, azonban a királyi szakértők szerint Meghan Markle soha többé nem szeretné betenni a lábát Angliába, ami nem kis feszültséget szülhet a házaspár között.
Komoly feszültségek lehetnek Meghan Markle és Harry herceg házasságában

Harry herceg sorsa továbbra is bizonytalan lábakon áll, hiszen Donald Trump már korábban is utalt rá, hogy nem látja szívesen a herceget az Egyesült Államokban. Éppen ezért lehetséges, hogy Sussex hercegének új otthon után kell néznie, ha Donald Trump nyeri a választásokat, ugyanis a hajdani elnöknek egészen konkrét véleménye van a herceggel kapcsolatban. De vajon mi lesz a házasságával? Úgy tűnik, hogy Meghan Markle és Harry herceg házasságában már most is javában dúl a feszültség, ugyanis Meghan „soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába”, ezzel szemben Harry eltökélt szándéka, hogy visszatérjen szülőhazájába az Invictus Játékokra. A sportversenyen résztvevők többsége többnyire sérült katonákból és veteránokból áll. Az esemény idén ünnepli majd a 10. évfordulóját. 

„Harry herceg nyomást gyakorol Meghan Markle-re, hogy térjen vissza az Egyesült Királyságba és támogassa az Invictus Játékokat” – állítja egy királyi szakértő. 

Ez némi feszültséget okozhat a pár között, ugyanis Harry herceg azt szeretné, ha az út során Meghan is elkísérné. Meghan Markle azonban soha nem érezte magát otthon az Egyesült Királyságban. Omid Scobie királyi író könyvében azt írta, hogy a sussexi hercegné soha többé nem akarja betenni a lábát Angliába. A királyi szakértő azonban meg van győződve arról, hogy Harry herceg nem fog elfogadni nemleges választ. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images