Meghan Markle 5 év után visszatérhet az Instagramra

2022. szeptember 06.
Egy 2020-as interjúban még azt mondta, sosem térne vissza a közösségi médiába, most azonban, úgy tűnik, meggondolhatta magát Meghan Markle.

Meghan Markle, a The Cutnak adott interjújában említette meg, hogy tervezgeti az Instagramra való visszatérést. A zűrös családi viszonyaival rendszeresen nagy port kavaró Markle 2018 januárjában törölte Insta-fiókját, 3 milliós követőtábort hagyva maga mögött.

Meghan-Markle-instagram-visszateres-interju

A törlés időpontja egybeesett Harry herceggel való eljegyzésével, ami után az exszínésznő úgy érezte, nem szeretne szembesülni a közösségi médiából rázúduló figyelem- és gyűlölethullámmal. Később egyébként @KensingtonRoyal néven mégis újra felkerült az oldalra – ez volt a Harry és Vilmos herceggel, illetve Kate Middletonnal közös fiókja, de Markle a The Cutnak azt mondta, az itt megjelent tartalmakba egyáltalán nem volt beleszólása. 2019-ben aztán Harry herceggel közösen regisztráltak @sussexroyal néven: az itt látható utolsó poszt 2020 márciusára datálható, ami két hónappal azután van, hogy Harry és Markle bejelentették, visszalépnek nemesi feladatköreiktől.

Egy 2020-as interjúban még azt nyilatkozta, soha nem térne vissza a közösségi médiába (épp az ott tapasztalható intenzív bullying miatt), úgy tűnik, a nemrégiben podcastet is indító hercegné azonban most meggondolta magát. 

Egyelőre még nem tudni, hogy tényleg visszatér-e, és ha igen, akkor pontosan mikor, de annyi biztos, hogy rengeteg rajongó (és minden bizonnyal gyűlölködő is) várja már a napot.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!