Nagy Ervin irtó cuki fotón mutatta meg kislánya első találkozását a lovakkal

2024. március 18.
Nagy Ervin és Borbély Alexandra időről időre csepegtetnek néhány cuki fotót és videót ikerbabáikról és betekintést engednek hétköznapjaikba. A házaspár nemrég egy aranyos fotón mutatta meg lányaik első találkozását a lovakkal.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Nagy Ervin és Borbély Alexandra szerencsére gyakran engednek követőiknek egy kis betekintést magánéletükbe. Olykor egy forró hangulatban telt fotózásról láthattunk néhány képet, de akadt olyan is, amikor Valentin-nap alkalmából egy soha nem látott fotó került elő Nagy Ervinről. A házaspár pedig időről időre csepegtet néhány cuki fotót és videót ikerbabáikról is. A színész korábban egy családi fotóval mutatta meg hogyan indulnak náluk a reggelek. Az ikrek ekkor édesen bújtak édesapjuk ölelésébe, de persze nem ez volt az egyetlen alkalom. Nagy Ervin legutóbb a Nők Lapja címlapján mutatta meg másfél éves ikerlányait. 

Ezúttal pedig egy irtó aranyos képen mutatta meg, hogyan töltötték a vasárnap délutánt. A fotón a színész Elzát tartja a karjában, miközben kislánya éppen az istállóban lévő lovat simogatja.

A megható pillanatról Borbély Alexandra is posztolt egy fotót, ezúttal másik kislányukról, Franciskáról. A színésznő azt is hozzátette, miszerint a lányoknak ez volt az első találkozásuk a lovakkal. (A fotót ITT tudod megnézni.)

Forrás: Instagram Fotó: Marie Claire Archív