Nagy Ervin irtó cuki fotón mutatta meg kislánya első találkozását a lovakkal

2024. március 18.
Nagy Ervin és Borbély Alexandra időről időre csepegtetnek néhány cuki fotót és videót ikerbabáikról és betekintést engednek hétköznapjaikba. A házaspár nemrég egy aranyos fotón mutatta meg lányaik első találkozását a lovakkal.
nagy-ervin-borbély-alexandra

Nagy Ervin és Borbély Alexandra szerencsére gyakran engednek követőiknek egy kis betekintést magánéletükbe. Olykor egy forró hangulatban telt fotózásról láthattunk néhány képet, de akadt olyan is, amikor Valentin-nap alkalmából egy soha nem látott fotó került elő Nagy Ervinről. A házaspár pedig időről időre csepegtet néhány cuki fotót és videót ikerbabáikról is. A színész korábban egy családi fotóval mutatta meg hogyan indulnak náluk a reggelek. Az ikrek ekkor édesen bújtak édesapjuk ölelésébe, de persze nem ez volt az egyetlen alkalom. Nagy Ervin legutóbb a Nők Lapja címlapján mutatta meg másfél éves ikerlányait. 

Ezúttal pedig egy irtó aranyos képen mutatta meg, hogyan töltötték a vasárnap délutánt. A fotón a színész Elzát tartja a karjában, miközben kislánya éppen az istállóban lévő lovat simogatja.

A megható pillanatról Borbély Alexandra is posztolt egy fotót, ezúttal másik kislányukról, Franciskáról. A színésznő azt is hozzátette, miszerint a lányoknak ez volt az első találkozásuk a lovakkal. (A fotót ITT tudod megnézni.)

Forrás: Instagram Fotó: Marie Claire Archív