Felrobbant az internet Kim Kardashian és Emma Roberts szenvedélyes csókjától

2024. március 21.
Szerdán debütált az Amerikai Horror Story 12. évadának második előzetese, amelyben Kim Kardashian és Emma Roberts szenvedélyes csókja valósággal ellopta a show-t.
Kim Kardashian frufru vágatott, és borzalmasan áll neki

A tavalyi évben az Amerikai Horror Story 12. évadának előzetese kapcsán robbant a hír, miszerint az új évad főszereplői közé fog tartozni Kim Kardashian, Emma Roberts és Cara Delevingne. A rajongókat eléggé megosztotta a hír, hogy Kim Kardashian az Emmy-díjas sorozat szereplőgárdájához csatlakozik majd, mivel sokan kételkednek a színészi képességeiben. Ennek kapcsán sokan kritizálták is az alkotóknak azt a döntését, hogy a Kardashian klán egy tagját castingolták a sorozat új évadára. 

Szerdán azonban hivatalosan is megérkezett a 12. évad második előzetese, amelyben Kim Kardashian és Emma Roberts szenvedélyes csókja valósággal ellopta a show-t. Az előzetes kezdetén Emma Roberts még egy csontot eszik, majd közli, hogy valami nem stimmel vele. A következő képkockán már terhesen láthatjuk, miközben éppen a medence vizének felszínén lebeg. Nem sokkal később a két színésznő között láthatóan némi kémia is kialakult, ugyanis szenvedélyes csókot váltottak egymással. 

Kétségtelen, hogy az előzetesben elcsattant csók az egész világ figyelmét felkeltette, és már mindenki tűkön ülve várja, hogy megnézhesse alakításukat. A sorozatra szerencsére nem kell sokáig várni, ugyanis április 3-án fog majd debütálni az FX-en.

Forrás: ABC News Fotó: Getty Images