Rose Hanbury, Vilmos herceg állítólagos szeretője végre reagált a vádakra

2024. március 19.
Katalin hercegné „eltűnése” kapcsán újra elkezdtek pletykálni Vilmos herceg állítólagos szeretőjéről, Lady Rose Hanburyről. Most végre az érintett töltött tiszta vizet a pohárba.
Lady Rose Hanbury

Egyre több a pletyka a brit királyi család körül, amióta Katalin hercegné tervezett hasi műtétje miatt „eltűnt” a nyilvánosság elől. A legmerészebb összeesküvés-elméletek egyenesen arra gyanakodtak, hogy Katalin halott lehet, és Vilmos herceg állítólagos szeretője, Lady Rose Hanbury kerülhet majd a helyére hercegnéként. 

A Vilmos herceg és Rose Hanbury viszonyáról szóló pletykák még 2019-ben kaptak szárnyra: akkor az In Touch írta meg, hogy romantikus viszony lehet Vilmos és Rose között. Rose Hanbury egyébként valóban közeli barátságot ápol a királyi párossal: még Vilmos herceg és Katalin 2011-es esküvőjén is jelen volt. Hanbury egyébként a királyi családdal jó ideje szoros viszonyban álló család leszármazottja, de a közte és Vilmos herceg közötti állítólagos kapcsolatot eddig semmi nem erősítette meg.

Vilmos herceg „szeretője” megszólal

Most, hogy újra egyre többet beszélnek Vilmos herceg állítólagos szeretőjéről, rendkívüli módon maga az érintett, Rose Hanbury is megszólalt az ügyben. Az egyébként három gyermeket nevelő Rose Hanbury (aki 2009-ben egy David Cholmondeley nevű férfihoz ment hozzá) a Business Insiderhez juttatott el közleményt, melyben határozottan kijelentette, hogy a Vilmos herceggel kapcsolatos pletykák „teljesen alaptalanok”.

Ennél többet láthatóan nem is igazán akart hozzáfűzni az ügyhöz, ami azonban valószínűleg csak akkor csitul majd el teljesen, ha Katalin hercegné – a palota ígérete szerint – húsvéttól hivatalosan is visszatér nemesi feladataihoz.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images