Julia Fox ezúttal hullának sminkelte magát

2024. március 28.
Julia Fox ezúttal hullának sminkelve lépett utcára. A színésznőtől már megszokhattuk az elképesztően drámai megjelenést, amit még egy kutyasétáltatás erejéig sem hajlandó feladni.
Julia Fox ezúttal hullának sminkelte magát

Julia Fox hagyta, hogy kibontakozzon a benne lakozó goth rocksztár. A sztár imádja sokkolni a világot: ezúttal hullának sminkelve lépett utcára. Julia Foxtól már megszokhattuk az elképesztően drámai lookokat a vörös szőnyegen, de minden jel arra utal, hogy egy kutyasétáltatás alkalmával sem hajlandó feladni a divatelveit. A Csiszolatlan gyémánt 34 éves sztárja szerdán is egy elég szokatlan szettben lépett utcára, még az ő mércéjével nézve is.

A színésznő egy elegáns fekete blézert viselt fehér inge fölött, amihez ezüst láncokkal és cipzárral díszített rakott szoknyát viselt. Julia Fox nem aprózta el a cipőt sem, lábára hatalmas, platformos magas sarkú cipőt húzott, ráadásul bernáthegyi kutyájára is egy óriási szegecsekkel ellátott nyakörvet tett. Extrém koromfekete sminkje nem állt meg az arcánál: körben végigfutott platinaszőke hajánál, amit egyenesen, kiengedve viselt.

Julia Fox megjelenése teljes egészében az e.l.f Cosmetic Liquid Death kozmetikai márkával közös együttműködésében jött létre. A cég sminkese, Colby Smith a Wispy Cloud nevű fehér Eye Die szemhéjpúdert használta a színésznő arcára, mielőtt felkente a szeme köré a fekete rúzst, és szögesdrót mintát festett volna a szájára egy fekete folyékony szemceruzával. Fox az Instagram-oldalára is posztolta az extrém sminket, amit a rajongói egyszerűen imádtak:

Fotó: Getty Images, Forrás: Page Six