Bizarr szettben és műbajusszal pózolt a zaklatással vádolt Lizzo

2024. március 19.
Értetlenül állnak a rajongók Lizzo friss fotói előtt, melyeken az énekesnő furcsa szettben, műbajusszal az arcán pózol. Persze nem ez az első alkalom, hogy Lizzo felforgató öltözékben mutatkozott.
lizzo

Teljesen értetlenül állnak a rajongók Lizzo friss Instagram-fotói előtt, melyeken az énekesnő különös szettben és egy még különösebb műbajusszal pózol. A képeken Lizzo bő szárú, világos farmert és egy oversize, hajszálcsíkos blézert viselt, ami gyakran dekoltázsát is látni engedi. Az énekesnő néhány meglehetősen izgalmas kiegészítőt is választott a szetthez: néhány képen egy fehér keretes oversize napszemüveg van rajta, míg egy fotón egy nyúl formájú retikül van a kezében. De a legszokatlanabb „kiegészítő” mégis a műbajusz, amit Lizzo a jelek szerint az arcára festett. A sztár a képek mellé csak annyit írt: „Szeretnék szupermodell lenni.”

Követői meglehetősen furcsállják a szokatlan fotókat, bár sok híresség írt lelkes kommenteket Lizzo posztja alá – köztük például Selena Gomez és Paris Hilton is.

Lizzo szokatlan ruhatára

Valójában nem ez az első alkalom, hogy Lizzót ennyire szokatlan szettekben láthatjuk. A plus size énekesnő rendszeresen felhívja magára a figyelmet különös, mégis izgalmas szettjeivel – ezek közül szedtük össze a legformabontóbb, legmerészebb összeállításokat.

1. Szadomazo Barbie outfit

Lizzo egyik legkülönösebb szettje ez az extravagáns, BDSM ihlette összeállítás. Az énekesnőn egy neonpink símaszk van, felsőjére pedig „mellbimbó piercinget” applikáltak. Ezt egészíti ki a patchwork nadrág, amiben szintén visszaköszön az extrém neonpink.

2. Lizzo csillogó neondressze

Lizzo gyakran visel keveset takaró, csillogó szetteket a koncertjein. Az egyik ilyen különleges fellépőruhája egy kivágott, gyakorlatilag pántokból álló body, ami az énekesnő melleit és fenekét is látni engedi. Az alábbi fotón egy citromsárga darabba bújt, de több hasonló, izgalmas színű bodyban is láthattuk már.

3. Szőrös óriásgallér

Egy igazán különleges vörös szőnyeges volt ez a hatalmas rózsaszín szőrmegallérral kiegészített darab, amit Lizzo a BRIT díjátadón viselt. A rózsaszín egyértelműen az énekesnő egyik kedvence, ami nagyon jól is áll neki!

4. Lizzo tetőtől talpig rózsákban

Az énekesnő egyik legemlékezetesebb és talán legszebb szettje volt ez az óriási rózsákkal díszített Dolce & Gabbana darab, amit Lizzo pazar, meleg színű sminkkel és káprázatos ékszerekkel egészített ki. Szokatlan, mégis elképesztően bájos és különleges!

5. A dögös cukorbot

Lizzo karácsony alkalmából egy igazán különleges szettet választott: piros-fehér „cukorbotként” pózolt Instagram-oldalán. A szettet az extra hatás kedvéért egy piros fűzővel egészítette ki, de a legizgalmasabb részlet a szett hátsó része, hiszen az a fenékrészén teljesen látni engedi a sztár hátsóját.

Bár Lizzo kétségkívül valóságos divatikon, az elmúlt hónapokban nem annyira szettjeivel, hanem szexuális zaklatási botrányával került be a hírekbe. Lizzót táncosai vádolták meg zaklatással, és bár egyelőre még nincsen ítélet az ügyben, sokan eléggé megdöbbentek rajta, amikor az énekesnő megjelent az idei Grammy-gálán.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images