Dúl a szerelem – Robert de Niro kézen fogva jelent meg barátnőjével a Fehér Házban

2024. április 11.
Továbbra is dúl a szerelem Robert de Niro és 35 évvel fiatalabb barátnője, Tiffany Chen között. A páros nemrég kézen fogva és mosolyogva jelent meg a Fehér Házban.
Robert de Niro és párja, Tiffany Chen

Továbbra is dúl a szerelem a 80 éves színész, Robert de Niro és a 45 éves barátnője, Tiffany Chen között. A színész tavaly egy teljesen hétköznapi interjú során jelentette be, hogy megszületett hetedik gyermeke, így 79 évesen újra apa lett. Robert de Niro és Tiffany Chen kisbabája állítólag tervezett volt, és a páros már egy jó ideje próbálkozott, még mielőtt megszületett volna. 

A páros között láthatóan továbbra is nagy az összhang, ugyanis nemrég kézen fogva és nevetve fényképezték le őket, amint megérkeztek Washington DC-be, pontosabban a Fehér Házba. Szerda este Joe Biden elnök és a first lady, Jill Biden egy állami vacsorát tartott Fumio Kishida japán miniszterelnök tiszteletére. A színész egy elegáns szmokingot, míg Chen fehér pánt nélküli maxiruhát viselt. A szettet egy bézs színű, fekete csíkkal díszített kendővel egészítette ki, de persze a fekete magas sarkú és a hozzá illő táska sem maradhatott el. A szokatlan „randevúra” néhány nappal azután került sor, hogy Robert De Niro és Tiffany Chen kislányuk első születésnapját ünnepelte.

Az eseményen a világ vezető politikusai vettek részt, továbbá az Apple vezérigazgatója, Tim Cook, a NASA adminisztrátora, Bill Nelson, és az Amazon alapítója, Jeff Bezos is jelen volt.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images