Végre eldőlt, hogy a fiatal Robert De Niro vagy Al Pacino volt a jobb pasi

2024. március 30.
A rajongók a Twitteren szavaztak, melyik színészóriás (volt) a dögösebb pasi fiatalon.
Robert De Niro Al Pacino fiatalon szavazás jobb pasi

Egy X-re (korábbi nevén Twitterre) feltöltött viccesnek szánt szavazás miatt feszültek egymásnak a rajongók, hogy eldöntsék egyszer és mindenkorra a dilemmát: Al Pacino vagy Robert De Niro volt a dögösebb fiatal korában. „Épp egy esküvőn vagyok, és heves vitát folytatunk valamiről. Kérlek, szavazzatok” – írta Ashley Reese a bejegyzésében, amelyet egy nap alatt több mint 20 millióan tekintettek meg.

Hogy miért is merült fel benne és ismerőseiben ez a kérdés, nem tért ki a tweetjében, ennek ellenére a közösségi oldal felhasználói gyorsan – és meglehetősen komolyan – ugortak bele a téma kivesézésébe. „Többször frissítettem, mint a 2020-as választási eredményeket” – írta egyikük. „Egy »én már szavaztam« kitűzőt viselek, mióta Al Pacinót választottam” – kommentálta egy másikuk a bejegyzés alá.

Néhányan még képeket és videórészleteket is mellékeltek a két színész régebbi filmjeiből, hogy alátámasszák álláspontjukat.

„A fiatal De Niróban volt valami különleges. Robusztus, mégis kecses”

– szólt egy vélemény. A voksolás végül 24 óra után, több mint 277 000 szavazat mellett zárult – holtversennyel.

Azóta a többi közösségi oldalon is indítottak hasonló szavazásokat, amiken szintén egyforma eredményt ért el a két legendás színész. Reese azonban egyértelművé tette, hogy ő kinek a pártján is áll. „EMBEREK, NEM LÁTTÁTOK A KÁNIKULAI DÉLUTÁNT????” – írta ki csupa nagybetűvel, ezzel is mutatva, hogy szerinte Pacinónak kellett volna győznie, aki Sonny szerepét alakította az 1975-ös, megtörtént eseményen alapuló bűnügyi drámában.

Forrás: Business Insider Fotó: Al Pacino és Robert De Niro 1970-es években – Screen Archives/Getty Images és Angelo Deligio/Mondador/Getty Images