Vilmos herceg először jelent meg nyilvánosan – apa-fia programra vitte György herceget

2024. április 12.
Vilmos herceg pár nappal ezelőtt szólalt meg Katalin hercegné bejelentése óta, most pedig először jelent meg nyilvánosan. Az apa-fia páros egy focimeccsen vett részt, és úgy tűnt, hogy nagyon jól érezték magukat együtt.
Vilmos először jelent meg nyilvánosan Katalin hercegné bejelentése óta

Katalin hercegné rákdiagnózisának nyilvánosságra hozatala óta nem sokat hallhattunk a királyi családról, hiszen igyekeznek minél több időt együtt tölteni. Nemrég Vilmos herceg először szólalt meg a bejelentés óta, mivel az angol női válogatott labdarúgó, Rachel Daly elmondta, hogy visszavonul a nemzetközi futballtól. A walesi herceg a Labdarúgó Szövetség elnökeként és nagy Villa-szurkolóként egy bejegyzésben reagált a történtekre. 

Vilmos futballszeretete úgy tűnik, hogy továbbra is töretlen maradt, amit megpróbál fiának, György hercegnek is átadni. A walesi herceg ugyanis apa-fia programot szervezett György herceggel, így a páros útja egy focimeccsre vezetett. Ez volt az első alkalom, hogy Vilmos nyilvánosan mutatkozott Katalin hercegné egészségügyi állapotának nyilvánosságra hozatala óta. 

A walesi herceg a Villa Park lelátójáról tapsolt legidősebb fiával, György herceggel, majd néhány szót váltott mosolygós kisfiával, aki a nagy alkalom miatt bordót viselt, amit egy kék szurkolói sál díszített. 

Vilmos herceg és György herceg a mérkőzésen

Vilmos herceg és György herceg a mérkőzésen

A család a norfolki Ammer Hallban szállt meg az iskolai szünetben, hogy ott töltsék a húsvétot, és vélhetően egészen addig ott lesznek, amíg a gyerekek vissza nem térnek a magániskolájukba. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg az információk alapján várhatóan április 17-én ülnek majd vissza az iskolapadba. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images